De ce ai nevoie de un incarcator auto

De ce ai nevoie de un incarcator auto

0 Shares
0
0
0

In cazul in care calatoriti mult este mai mult decat evident ca aveti nevoie de un incarcator auto care sa va tina tot timpul conectat cu ceilalti. Chiar daca ati incarcat telefonul sau tableta cand ati plecat de acasa, este posibil sa nu fie suficient, iar un incarcator auto pe care sa il puteti folosi la nevoie devine absolut necesar. Iata care sunt cele mai bune doua modele pe care le puteti alege pentru a avea tot timpul bateria incarcata la telefon.

RAVPower RP-VC006 este un incarcator auto de calitate care se gaseste la un pret mic. Acesta este unul dintre cele mai bne modele, pentru ca dispune de doua porturi USB care emit automat cea mai buna intensitate a curentului de iesire de pana la 2.4 amperi. De asemenea, acest incarcator poate incarca in acelasi timp la viteza crescuta doua smartphone-uri sau doua tablete. In ciuda pretului sau mic, RP-VC006 este un incarcator auto care se poate conecta la bricheta masinii si beneficiaza de garantie pe viata. Este un incarcator mic de tip USB care nu depaseste puterea data de bricheta masinii de 12V. Incarcatorul compact de 5.9 cm si 22.7 grame este compus dintr-un aliaj de aluminiu si are porturile USB albe, ceea ce permite sa il identificati mai bine in intuneric. Odata conectat, acest incarcator realizeaza o incarcare inteligenta cu curent continuu. Altfel spus, tehnologia acestui incarcator ajusteaza in mod automat curentul necesar incarcarii pentru fiecare dispozitiv in parte, maximizand astfel viteza de incarcare. Cu iesirea de 4.8A per total, acesta poate incarca un iPad Air si un iPhone in acelasi timp la cea mai buna viteza. La nivelul sigurantei, acesta are protectie impotriva supraintensitatii si subintensitatii de curent. Nu se intampla nimic daca incarcatorul ramane conectat la masina fara ca vreun dispozitiv sa fie la incarcat. Singurul dezavantaj este ca acest incarcator rapid nu este compatibil cu tehnologia USB-C. Pentru un smartphone cu priza USB-C este de preferat sa alegeti un alt incarcator compatibil.

Anker PowerDrive 2 este un incarcator auto USB universal si de calitate. Reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru multi utilizatori. De dimensiune compacta, acesta este dotat cu doua porturi USB care au o capacitate de iesire a curentului de 2.4A fiecare. Tensiunea de 24W este suficienta pentru a incarca in acelasi timp doua tablete. Este suficienta conectarea acestuia la bricheta masinii si conectarea unui cablu pentru a fi gata de utilizare; dispozitivele conectate vor fi incarcate cu cea mai mare viteza. PowerDrive 2 are o putere suficient de mare pentru a va reincarca telefonul in momentul utilizarii GPS-ului. Fluxul incarcarii se adapteaza automat in functie de nevoile fiecarui aparat. Este compatibil cu toate aparatele care se incarca cu ajutorul unul cablu USB si cu toate tipurile de smartphone-uri Android sau iPhone. Acesta este un incarcator compact (65x28x28 mm), insa depaseste cu putin dimensiunea brichetei de masina. Este echipat cu un LED albastru care arata daca este conectat in mod corespunzator, insa cele patru porturi USB nu sunt luminate, deci sunt mai greu de identificat in intuneric. In ceea ce priveste siguranta acestuia, acest incarcator auto are protectii integrate impotriva caderilor de tensiune sau a incalzirii excesive.

0 Shares
You May Also Like