Cum se cumpara ochelarii de snowboard

0 Shares
0
0
0

Cautati caracteristici frumoase. O acoperire rezistenta la zgarieturi va ajuta ochelarii de protectie si ochelarii de soare sa dureze mai mult, mai ales daca va place sa va acopere mult fata. Tineti intotdeauna ochelarii intr-o punga moale sau in captuseala atunci cand nu sunt in uz. Puteti alege ochelari snowboard intr-o gama vasta de forme.

Acesti ochelari de protectie Zeal Optics Base au o camera incorporata si un recorder video HD, astfel incat sa puteti capta cu usurinta cele mai salbatice calatorii pe pante.

Unii ochelari de schi au garnituri din nas concepute pentru caldura si pentru a va proteja nasul intr-o cadere.

Cu toate acestea, un nas cald ar putea contribui la incetosare, iar aterizarea pe o garda ingusta a nasului ar putea fi la fel de proasta pentru nas ca fiind aterizand pe suprafata zapezii. Deci, luati in considerare stilul dvs. de schi sau de echitatie inainte de a cumpara acest tip de ochelari de protectie.

Abilitatea de a inregistra fotografii si clipuri video este disponibila pe unele modele noi. De asemenea, puteti obtine ochelari de protectie cu GPS incorporat. Acestia va permite sa urmariti viteza, altitudinea, locatia, statisticile de salt si multe altele – toate in timp real.

Si daca sunteti extrem de pretentiosi in privinta modului in care arata ochelarii dvs., considerati acele personalizabile care va permit sa alegeti culoarea cadrului, modelul curelei, nuanta lentilelor si multe altele.

Intelegeti politica de garantie si returnare. Multe magazine vor primi returnari numai pe ochelari de protectie nedeteriorati, fara zgarieturi pe lentile. Asadar, asigurati-va ca nu veti zgaria lentilele prima data.

Unii producatori va vor inlocui lentilele (de obicei, contra cost) daca le trimiteti ochelarii de protectie sau ochelari de soare. Magazinele optice vor inlocui de obicei lentilele de sticla.

Lentile sferice

Lentilele sferice, pe de alta parte, se curbeaza atat pe orizontala, cat si pe verticala in jurul fetei dvs., ceea ce va da ochelarilor un aspect cu bule. Dincolo de aspect, exista avantaje semnificative pentru purtarea obiectivelor cilindrice:

Vedere periferica

Cu o suprafata superioara a lentilei, ochelarii sferici va permit sa vedeti mai sus si dedesubtul dvs., precum si lateral.

Modificari anti glare au fost facute pentru multi ochelari cilindrici, dar indiferent de cat de inteligenti sunt producatorii inteligenti, ochelarii geometric cilindrici vor avea intotdeauna mai multe puncte de suprafata in care razele soarelui lovesc ochelarii, ceea ce creeaza pete oarbe. Ochelarii sferici, pe de alta parte, au curbele planificate strategic pentru a reduce stralucirea.

Deformare

Muchiile plane ale unei lentile cilindrice pot provoca distorsiuni vizuale la anumite unghiuri, in timp ce forma unei lentile sferice permite o mai buna optica.

Majoritatea companiilor incearca sa injecteze lentile sferice, ceea ce permite reducerea lentilei (in cazul in care plasticul este mai subtire, mai departe de centrul lentilei, permitand lumina sa va loveasca in mod natural) in jurul obiectivului.

Producatorii au dezvoltat tehnologii care sa ajute la reducerea denaturarii imaginii in lentile cilindrice, insa sfericul este inca cel mai bun pariu pentru o vizibilitate fara distorsiuni la periferia lentilei.

0 Shares
You May Also Like