Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău?

Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea părinților au o dorință naturală de a cumpăra orice are nevoie copilul lor, iar un cărucior trebuie să fie cu siguranță pe listă. Scopul oricărui cărucior este să faciliteze transportul bebelușului în timpul mersului.

Ușurința de mers pe jos face ca un cărucior să fie un instrument indispensabil pentru utilizare zilnică. Principalele avantaje sunt:

Este mai ușor pentru tine – Chiar și cu un marsupiu bun, plimbarea bebelușului este mult mai puțin o problemă pentru tine decât purtarea lui.

Liniștește copilul – O plimbare este o modalitate eficientă de a liniști copilul, ceea ce, poate însemna mai multă odihnă pentru tine.

Este sigur – Este mult mai plăcut să stai cu copilul afară și să te bucuri de o cafea fierbinte atunci când copilul tău se află în siguranță în căruciorul de lângă tine.

Spațiu de depozitare – Datorită spațiului generos de depozitare, poți transporta cu ușurință tot ce ai nevoie atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău pentru plimbări, cum ar fi: genți pentru scutece, îmbrăcăminte suplimentară, biberoane, gustări, jucării și obiecte personale.

Mai multă libertate de mișcare – Eliberarea mâinilor este o necesitate pentru activități precum cumpărăturile. Deși poți merge la cumpărături cu un marsupiu, uneori poate fi o bătaie de cap.

• Activitate fizică – Revenirea în formă poate fi o provocare, deoarece bebelușii au nevoie de atenție constantă, însă mersul pe jos este o modalitate de a combina timpul împreună cu copilul tău cu exercițiile fizice.

O plimbare rapidă te poate energiza și menține copilul fericit. Cu toate acestea, dacă vrei să faci jogging, ai nevoie de o opțiune special concepută, care să includă suspensie suplimentară pentru a proteja copilul de șocuri periculoase în timpul mersului și nu ar trebui să alergi până când copilul tău are mai mult control al capului.

O opțiune excelentă pentru această activitate este un carucior sport pliabil copii Balios S care îți permite să te miști în voie.


Elemente funcționale importante

Există câteva caracteristici cheie care diferențiază un cărucior ușor de manevrat de o experiență frustrantă.

Dimensiunea roților

O componentă importantă a produsului care are cel mai mare impact asupra performanței este dimensiunea și tipul roților.

Mobilitatea este direct afectată de acest lucru, astfel încât cele mai bune beneficii vin de la roțile de cauciuc mai mari cu anvelope pneumatice, care sunt cele mai frecvente în opțiunile de jogging. După cum am menționat mai devreme în acest articol, mobilitatea este un factor de performanță care afectează experiența zilnică de mers pe jos.

Roțile mai mari sunt mai ușor de împins și de rulat peste denivelări și suprafețe neasfaltate. Acest lucru înseamnă mai puțin efort din partea ta și mai puțin stres pentru copilul tău.

Cu toate acestea, cu cărucior cu cele mai mari roți posibile nu sunt cea mai bună alegere din cauza faptului că este mai greu și mai voluminos. Roțile mari pot fi un dezavantaj pentru persoanele care trebuie să urce și să coboare frecvent sau să ia transportul în comun.


Depozitare

Toate produsele oferă coșuri de depozitare sub scaune, iar coșurile mari pot face utilizarea zilnică mai convenabilă.

Scaune, tapițerie si materiale

Calitatea materialelor scaunelor și a tapițeriei variază în funcție de marcă. Recomandăm să cauți un scaun generos tapițat, acoperit cu materiale rezistente și ușor de curățat. Alte avantaje sunt utilizarea de materiale ecologice și huse de scaune care pot fi îndepărtate cu ușurință pentru curățare.

Mâner ajustabil

Teoria din spatele ghidonului reglabil este că acestea face căruciorul mai confortabil pentru părinții care au o înălțime peste sau sub medie să îl manevreze. Deoarece multe mame sunt mai scunde decât tații, se pare că multe cupluri găsesc această funcție utilă.

0 Shares
You May Also Like