Radiofrecventa inamicul celulitei

Radiofrecventa inamicul celulitei

0 Shares
0
0
0

Pe langa kilogramele in plus, vergeturile si celulita reprezinta cosmarul oricarei femei. Chiar daca nu este o problema medicala aceasta este o reala problema pentru estetica fiecarui individ mai ales pentru femei.

Conform spuselor specialistilor vergeturile sau celulita sunt doua dintre cele mai importante probleme cu care femeile ajung sa se confrunte fara sa conteze varsta. Pentru asta noi va recomandam radiofrecventa corporala.

Vergeturile sunt niste linii fine care apar pe suprafata pielii in urma distrugerii tesuturilor subcutanate si in urma cresterii sau scaderii rapide in greutate.

Vergeturile mai apar si in momentul in care pielea se intinde in exces. Radiofrecventa ofera si o imbunatatire a aspectului pe care il are pielea prin decolorarea si estomparea vergeturilor acestea fiind mai putin vizibile cu ochiul liber spun specialistii.

Chiar daca exista o reala industrie care s-a creat in jurul inesteticelor depozite de celulita sau vergeturi, cum ar fi cremele si lotiunile care au diferite extracte si tehnicile speciale de masaj acestea au destul de rar efectul promis si care este garantat de catre producatori.

Este cert faptul ca imediat ce vergeturile apar pe suprafata pielii ele se vindeca greu si singura solutie viabila este sa le estompam cu ajutorul unui tratament specializat cum ar fi si cel care utilizeaza radiofrecventa.

Radiofrecventa actioneaza de obicei din interior pe refacerea structurilor de colagen si stimuland si refacerea colagenului propriu,  iar vergeturile se diminueaza automat. De asemenea, ofera pielii si elasticitate si fermitate si elimina celulita avand ca rezultat final slabirea localizata.

Tratamentul acesta este o solutie ideala pentru acele persoane care au pielea flasca si se recomanda ca alternativa la operatiile chirurgicale. Se vor micsora considerabil si colaceii din talie chiar de la prima sedinta si pielea va capata si un aspect mai intinerit.

Radiofrecventa este cea care asigura rezultate chiar de la prima sedinta. Se observa si o schimbare imediata in ceea ce priveste aspectul de coaja de portocala si pielea devine mai ferma.

Tratamentul dureaza in jur de o ora si are mai multe etape. O prima etapa se va realiza cu 4 dispozitive multifrecventiale pe zonele de tratament si se aplica o crema speciala. Ulterior se face un tratament cu un dispozitiv mobil care are diametrul potrivit zonei pentru lucru.

Pentru a se obtine un rezultat maxim este recomandat sa faceti in plus si sedinte de drenaj limfatic. In timpul unei astfel de sedinte se va aplica si un ser concentrat care sa ajute la femritate. Tinand cont de pacient procedura va fi placuta si veti simti uneori si o caldura locala.

Radiofrecventa faciala este cea care garanteaza estomparea ridurilor chiar de la prima sedinta impreuna cu fermitatea si cu luminozitatea pentru piele. Tenul este curatat si purificat, intinerit si pregatiti pentru anotimpul mai rece, dar si tonifiat. O sedinta care va scapa de vergeturile inestetice are costuri variate in functie de salonul in care veti merge si cele pentru a obtine un ten luminos si mai hidratat au aproximat acelasi pret cu foarte mici variatiuni.Noi va recomandam sa va intretineti frumusetea si sa aveti grija de aspectul pielii.

0 Shares
You May Also Like