Cum intretinem gentile de piele?

Cum intretinem gentile de piele?

0 Shares
0
0
0

Va recomandam ca atunci cand cumparati genti piele dama ieftine sa aveti grija ca materialul sa fie de calitate pentru a le putea curata.

In general femeile au dulapul plin cu genti dama si cele mai multe dintre ele sunt confectionate din piele ori din piele intoarsa. In general avem tendinta de a investi mult in gentile acestea si de a le purta in mod obsestiv pe unele dintre ele.

In tot cazul una dintre cele mai mari dorinte pe care le avem dupa ce dam foarte mult pe o geanta e sa o pastram in stare buna pentru foarte mult timp pentru a putea sa o purtam in cat mai multe sezoane. Pentru ca obiectele in general si mai ales gentile sa poata rezista pentru cat mai mult timp ele trebuie sa fie intretinute exact asa cum trebuie.

Riscati ca gentile sa se degradeze si sa se pateze, sa se cojeasca ori sa se deterioreze si oricat de mult sunteti tentati sa investiti in ele nu puteti sa e mai purtati pentru ca se vor transforma in piese care doar va vor strica tinutele.

Atunci cand aveti genti de piele este normal sa stiti cum sa le intretineti si nu numai cum pot sa fie ele purtate. Este normal sa pastrati si o geanta si lucrul acesta poate sa se intample oricarei persoane. Este usor problemativ si modul in care avem intentia de a scoate petele care apar pe genti deoarece apare riscul de a distruge gentile.

Petele care apar pe o geanta ar trebui sa fie scoase de o persoana care stie ce sa faca. E bine sa va adresati si celor care se ocupa de asa ceva in mod special. Pentru petele mai mici pe care puteti sa le scoateti singuri va putem oferi mai multe sfaturi de care cu siguranta veti avea nevoie.

Puteti sa testati de fiecare data o suprafata care este mai putin vizibila ori care este deloc vizibila din interior. Gentile care sunt facute din piele ecologica sau din piele naturala si din alte materiale pot sa fie curatate cu apa si cu sapun.

In momentul in care curatati gentile de piele naturala va recomandam sa va aduceti aminte ca sunt facute din pielea unui animal care a fost viu si prin urmare aceasta piele va trebui sa poata sa respire.

In cazul in care sufocati pielea cu solutii de curatare care nu sunt potrivite sau permiteti ca petele sa se usuce ori sa se intareasca si pielea se poate usca, poate crapa ori poate sa se decoloreze. Nu utilizati produse sintetice sau produse care sunt facute din petrol pentru a curata gentile.

Utilizati carpe moi si deloc aspre deoarece toate carpele abrazive pot sa lase urme pe gentile de piele. Este mult mai simplu sa scoate toate petele de pe gentile de piele care au fost intretinute si curatate periodic decat de pe gentile care au fost lasate asa foarte multa vreme.

Manerul si zonele care se ating se pateaza ori se incarca cu grasime si aceasta atrage praful. Va recomanda sa curatati gentile periodic cu carpe inmuiate in apa.

0 Shares
You May Also Like