Cum te poate ajuta Ovb Romania sa inchei asigurarea pentru masina ta?

Cum te poate ajuta Ovb Romania sa inchei asigurarea pentru masina ta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti cumperi un autoturism, indiferent ca acesta este nou sau second hand, indiferent de faptul ca valoreaza 100.000 de euro sau 1000 de euro, trebuie sa cunosti faptul ca este obligatoriu sa inchei o polita de asigurare RCA pentru a putea circula cu autoturismul.

In cazul in care iti doresti sa acumulezi cat mai multe informatii referitoare la acest aspect, cu siguranta specialistii in consultanta de la Ovb Romania, care este si compania cea mai recunoscuta de pe piata in materie de consultanta, iti vor fi de mare folos, cu o multime de sfaturi utile, pentru incheierea unei polite de asigurare.

Asa dupa cum spuneam, si specialistii in consultanta de la cea mai de success firma din Romania, te vor informa referitor la faptul ca asigurarea RCA este obligatorie pentru autoturism, asa ca va trebui ca in momentul in care iti vei inmatricula autoturismul pe numele tau, sa inchei o asemenea polita.

In cazul in care nu ai de gand sa inchei o astfel de polita, atunci cu siguranta vei fi depistat destul de rapid in trafic, iar consecintele acestui fapt vor putea sa fie extrem de grave pentru tine, insa expertii Ovb Romania, fiind cei mai buni, te vor convinge sa inchei o asemenea polita.

Vei putea sa inchei o polita RCA pe o perioada de doar o luna de zile, sau vei putea alege sa inchei asigurarea si pe 6 luni de zile, dar si pe o perioada de 12 luni de zile, in functie de preferinte, si nu in ultimul rand, in functie de pretul politei de asigurare si de banii pe care ii ai la dispozitie.

Daca vei fi curios sa stii, vei putea sa gasesti mai multe firme de asigurare la care iti poti incheia polita RCA, insa expertii Ovb Romania, cunoscand toate firmele, te vor directiona spre o firma de top de pe piata.

Deasemenea, vei avea si posibilitatea sa inchei o polita de asigurare CASCO, asta in conditiile in care iti cumperi un autoturism nou, sau chiar si unul second hand, care are o valoare de piata destul de mare.

Trebuie insa sa stii, si cu siguranta expertii Ovb Romania te vor informa cu privire la faptul ca o polita de asigurare CASCO este facultative, si ca nu poate sa inlocuiasca polita de asigurare RCA.

Daca ii vei asculta cu atentie pe specialistii in consultanta, vei intelege faptul ca polita de asigurare RCA acopera un anumit tip de riscuri, in timp ce polita de asigurare CASCO acopera un alt tip de riscuri.

Asadar, RCA-ul plateste despagubiri acelor persoane pagubite de catre asiguratul pentru care a fost incheiata polita de asigurare, in timp ce CASCO ii va despagubi pe cei care au incheiat o asigurare CASCO.

Ei bine, acestea sunt cele doua tipuri de asigurari pentru care pot opta soferii si detinatorii de autoturisme, si ar fi indicat sa opteze si pentru o asigurare CASCO, in ciuda faptului ca aceasta este facultativa, in comparatie cu polita RCA, pentru ca nu se stie niciodata cand se va putea intampla o nenorocire, iar autoturismul ar putea sa fie afectat.

0 Shares
You May Also Like