Este rentabil sa inchiriezi masini in Cluj Napoca?

Este rentabil sa inchiriezi masini in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Al doilea oras ca marime al Romaniei, si unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Cluj Napoca se bucura de un nivel foarte mare de popularitate in ultimii ani.

In fiecare an sosesc in oras foarte multe persoane din strainatate, fie ei turisti sau oameni de afaceri, sau chiar romani care vin in vacanta din strainatate. Exista si romani care locuiesc in tara, si care isi doresc sa viziteze orasul.

Cei care isi doresc sa petreaca mai multe zile prin Cluj, cu siguranta se intreaba daca este rentabil sa opteze pentru serviciile de inchirieri masini in Cluj, iar raspunsul cu siguranta este da.

In oras, exista mai multe companii rent a car, care inchiriaza masini, iar una dintre aceste companii este Rent And Drive, firma de inchirieri auto apreciata de toti turistii straini si nu numai, care au fost clienti ai firmei.

Compania spre deosebire de alte companii rent a car de pe piata, are in dotare o flota auto care cuprinde atat masini de lux, cum ar fi un Audi A6 2014, cat si un BMW 520 XDRIVE 2015. Acestea sunt masini pe care cu siguranta nu si le permite oricine, nici de inchiriat, si nici de cumparat.

Pentru persoanele care isi doresc sa se bucure de o experienta unica atunci cand viziteaza orasul, o astfel de masina de lux de inchiraiat, poate reprezenta cea mai buna alegere.

Spre astfel de masini de lux isi indrepata atentia si afaceristii care sosesc in oras in interes de afaceri. Cei care petrec doua – trei sau mai multe zile in oras, in mod evident vor dori sa aiba o masina de lux la dispozitie pentru a se plimba prin oras, iar Rent And Drive are cele mai bune solutii.

Exista si turisti insa care, au un buget limitat la dispozitie pentru inchirierea unei masini in Cluj Napoca, dar din fericire, si pentru ei compania Rent And Drive are solutii eficiente. De exemplu, masimi precum Seat Toledo 2015, Skoda Rapid 2019, Volkswagen Golf 7 2015, Volkswagen Passat 2007 sau Volvo V40 2013 printre altele, reprezinta optiuni super interesante. Acestea sunt masini care costa cel mult 30 de euro in fiecare zi.

Dupa cum se poate vedea asadar, pentru turisti, servicile rent a car din Cluj Napoca sunt foarte eficiente, dat fiind faptul ca pot inchiria masini ieftine la preturi atractive. La fel si pentru oamenii de afaceri, masinile de inchiriat sunt rentabile, pentru ca se pot deplasa prin oras, la volanul masinilor de lux de la Rent And Drive.

Ba chiar mai mult, compania da spre inchiriere masinile pe care le detine, si firmelor. De obicei, firmele care apeleaza la serviciile de inchirieri masini, isi doresc sa inchirieze pe termen lung, iar cand o firma doreste sa inchirieze pentru cateva luni sau chiar pentru un an de zile o masina, mai mult ca sigur ca si pretul inchirierii va fi unul super atractiv.

Firma de inchirieri auto le va pune clientilor la dispozitie, indiferent ca discutam despre turisti, afaceristi, localnici sau firme care cauta masini de inchiriat; masini care au platita polita de asigurare RCA, dar si polita CASCO si rovigneta.

De-asemenea, masinile oferite de catre firmele rent a car spre inchiriere, sunt verificate periodic, pentru ca este foarte important sa se prezinte impecabil din punct de vedere tehnic si estetic.

Ba chiar mai mult, clientii firmei vor avea parte si de asistenta rutiera 24/7 in cazul in care va fi nevoie, plus multe alte facilitati.

In aceste conditii, se poate spune ca serviciile rent a car sunt rentabile, si este firesc ca oamenii sa caute masini de inchiriat in Cluj.

0 Shares
You May Also Like