Ce faci in cazul in care iti cade parul?

Ce faci in cazul in care iti cade parul?

0 Shares
0
0
0

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, caderea parului este o problema destul de delicata, pe care incearca sa o mascheze cat mai mult posibil, insa de multe ori aceasta problema incepe sa fie vizibila.

Ei bine, barbatii cu siguranta care trec printr-o astfel de situatie deranjanta, pot sa se tunda foarte scurt, sau chiar sa opteze pentru o tunsoare zero, si au scapat de aceasta problema. Cu siguranta cei care se tund astfel pentru a ascunde problema cu caderea parului, nu le vor spune cunoscutilor ca s-au tuns astfel pentru ca le cadea parul.

In cazul femeilor insa, problema este putin mai complicata, pentru ca nu toate doamnele sunt dispuse sa renunte la parul lor, sa se tunda scurt, si cu siguranta nici nu vor sa auda de ideea de a se tunde zero.

Ei bine, de cele mai multe ori, acesta problema a cadrerii parului in cazul femeilor, se datoreaza utilizarii in mod exagerat a vopselelor pentru par, utilizarii decolorantului pentru par, si cu siguranta si folosirii exagerate a placii de intins parul.

Cu siguranta acesti factori au contribuit fiecare, iar odata cu trecerea timpului, radacina firului de par a inceput sa fie din ce in ce mai sensibila, pana in momentul in care a ajuns sa se rupa, iar astfel doamnele se trezesc dimineata si se piaptana, insa au surpriza neplacuta sa vada ca din ce in ce mai mult par le cade.

Chiar si stresul, lipsa unor vitamine sau a unor minerale din organism sau o multime de alti factori pot sa contribuie decisiv la caderea parului, pe langa factorii mai sus mentionati, insa din fericire atat pentru femei, cat si pentru barbati, se poate gasi la orice farmacie samponul impotriva caderii parului, Parusan, despre care se spune ca ar face minuni.

De fapt, la farmacie se gaseste un set impotriva caderii parului, compus din samponul Parusan, care este un sampon stimulator, recomandat pentru a fi folosit in fiecare zi, dar si un tonic energizant, care nu trebuie clatit niciodata.

Samponul cu siguranta stie toata lumea cum trebuie utilizat, iar tonicul este foarte simplu si el de utilizat, si nu are nici un miros, astfel ca in momentul in care se usuca, nu se simte in nici un fel, ceea ce cu siguranta este grozav.

Cu siguranta parul vopsit si ondulat al doamnelor are nevoie si de hidratare, iar din acest motiv ar trebui ca la fiecare spalare sa fie folosit si un balsam sau o masca.

Ei bine, referitor la rezultatele pe care le are acest tratament cu Parusan, cu siguranta nu vor fi vizibile dupa o zi sau doua. Rezultatele unui astfel de tratament, vor incepe sa se vada dupa o perioada de timp mai indelungata, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca nu vezi in doua sau in trei zile rezultatele dorite.

Deasemenea, este foarte important ca in momentul in care incepi un astfel de tratament, sa iti speli parul de fiecare data cu acest sampon. In cazul in care astazi folosesti Parusan, iar maine alt sampon, si poimane iarasi revii la Parusan, si tot asa, atunci cu siguranta tratamentul nu va avea rezultatele dorite niciodata.

0 Shares
You May Also Like