Avantaje electrostimulare

0 Shares
0
0
0

Toate programele de instruire ar trebui sa integreze stimularea musculara electrica (EMS) pentru a contracta fortat fibrelr musculare. Cele mai bune minti in performanta sportiva sunt de acord ca EMS este un instrument valoros, in special la cele mai inalte niveluri de performanta. Tot ce trebuie este un electrostimulator profesional.

Cu toate acestea, profesionistii din toate sporturile – in special la nivelurile superioare – nu inteleg pe deplin aplicatiile si beneficiile tehnologiei EMS. Multi antrenori si formatori au achizitionat dispozitive EMS, dar nu au integrat inca tehnologia in rutina lor obisnuita de zi cu zi. Cu doar putine cunostinte, va puteti ajuta sportivii sa faca mari imbunatatiri.

S-ar putea sa va confruntati cu doua obstacole in calea utilizarii optime a EMS pentru performanta si sanatatea atletului. In primul rand, nu puteti invata despre EMS fara a tine un dispozitiv in propriile maini. Ca orice tehnologie, trebuie sa va jucati cu ea si, prin incercari si erori, sa aflati ce functioneaza si ce nu.

Cu unele dintre unitatile de stimulare, consumatorii se plang adesea ca manualele de utilizare nu predau cum sa utilizeze cea mai buna tehnologie. Mai degraba decat sa citesti o carte despre modul de utilizare a aparatelor, meselor de masaj sau treadmills, practica proprie determinata poate gasi cea mai buna aplicatie pentru orice instrument in cauza.

Al doilea obstacol in calea utilizarii periodice a EMS pentru a ajuta la dezvoltarea, recuperarea si reabilitarea sportivilor este ca multi indivizi considera ca numai terapeutii fizici certificati o pot folosi. Atentia dvs. initiala este laudabila, dar nu vad niciun motiv bun pentru care numai terapeutii fizici sunt cei mai calificati sa utilizeze EMS pentru sportivi.

EMS contracteaza fortat muschii. Nu este ceea ce antreneaza sportivii in fiecare zi in sala de sport, pe pista si pe teren? Antrenorii si profesionistii din domeniu inteleg principiile raportarilor progresive antrenament si pauza si integrarea atenta a elementelor de instruire multiple in mod complementar.

Acestea sunt aceleasi principii necesare pentru a stapani tehnologia EMS cu un atlet. Orice antrenor care este confortabil cu implementarea unor programe de instruire conventionale eficiente nu ar trebui sa aiba nici o problema in a intelege valoarea si aplicatiile EMS pentru sportivii lor.

Nu trebuie sa luam atitudinea ca antrenorii sunt copii, pentru a nu fi de incredere cu o tehnologie atat de sofisticata. Oamenii folosesc zilnic telefoane inteligente cu o tehnologie de o mie de ori mai sofisticata decat o simpla placa de circuite EMS.

Stimularea electrica a muschilor (EMS) contracteaza muschii cu forta folosind impulsuri electrice, in acelasi mod in care creierul nostru face acelasi lucru. Atunci cand este utilizat corect, EMS are capacitatea de a imbunatati sanatatea si bunastarea noastra.

Dar inainte ca toata lumea sa se grabeasca si sa cumpere o noua unitate EMS, ar trebui sa vorbim mai mult despre cum poate optimiza pregatirea sportivilor. Exista motive infinite de a utiliza tehnologia zilnic, in special in sportul profesionist, in care programele sunt ambitioase, iar oboseala sportivilor este semnificativa.

Amintiti-va, toti respiram, mergem si vorbim din cauza capacitatii creierului nostru de a trimite impulsuri electrice in toate zonele corpului nostru intr-un mod extrem de coordonat. Fara electricitate, am inceta sa mai traim normal.

0 Shares
You May Also Like