William Hill

William Hill

0 Shares
0
0
0

Informatii generale despre William Hill

William Hill este o casa de pariuri din Anglia, fondata acum peste 70 de ani. Este considerata una din cele mai bune case de pariuri din Regatul Unit, reusind sa patrunda si in randul caselor de pariuri online la inceputul anului 1998. Casa de pariuri este considerate si una din cele mai sigure din UK, ea fiind licentiata sub I.B.A.S. ((Serviciul Independent de arbitraj al pariurilor). Pentru clientii care doresc asistenta, aceasta poate fi de tip Live Chat, disponibila in mai multe limbi.

William Hill

Traducerea siteului a fost facuta in peste 24 limbi, enumerand, pe langa cele mai cunoscute precum engleza, franceza, spaniola sau germana, si limbi din afara continentului cum sunt chineza sau japoneza. Companiile care stau la baza casei de pariuri William Hill sunt WHG International Ltd respectiv WHG Trading Ltd, ambele fiind inregistrate in Gibraltar, functionanad dupa regulamentul Comisiei de Jocuri de noroc din Gibraltar. Sediul celor doua companii este inregistrat la Waterport Place, Gibraltar.

Bonusuri oferite de William Hill

William Hill ofera membrilor noi un bonus de bun venit in valoare de 25 de euro, disponibil la inregistrare impreuna cu codul F25. Bonusul este oferit unui singur membru al familiei, si este valabil sub incidenta unor termeni si conditii.

Prima regula, pentru ca bonusul sa fie oferit, este sa plasati un prim pariu cu o miza minima de 5 euro, pentru o cota finala simpla sau cumulata de 1.20. Bonusul va fi oferit imediat ce primul pariu a fost efectuat. Pariul trebuie plasat in maxim 7 zile de la depunere.

Sporturi disponibile pentru pariere la William Hill

O mare varietate de sporturi regasim la William Hill, si aici putem include fotbal, fotbal american, fotbal australian, basseball, baschet, bowling, box, cricket, ciclism, darts, golf, handbal, hochei, curse de cai, sporturi cu motor, biliard, rugby, snooker, tenis sau sporturi practicate iarna.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la William Hill

Metodele de depunere a baniilor sunt atat cele obisnuite, prin card de credit (visa si mastercard), transfer bancar (cu o durata de pana la 5 zile), moneybookers (skrill), sau neteller, dar, si o metoda nu foarte intalnita in randul caselor de pariuri online, si anume western union. De asemenea paypal-ul este o solutie de plata, ea fiind limitata insa doar la anumite tari, Romania nefacutand parte din ele.
Suma minica ce poate fi depusa la William Hill este de 10 Euro (sau echivalent). Puteti paria minim 1 RON, sau 0.10 euro in cazul conturiilor in euro, pentru fiecare pariu simplu sau cumulat.

0 Shares
You May Also Like