bwin

Bwin

0 Shares
0
0
0

Informatii generale BWIN

Infiintata in 1999 sub denumirea Simon Bold, compania este preluata de catre Bwin Interactive Entertainment AG in anum 2001, companie cotata la bursa de la Viena. Compania este in prezent sponsorul uneia din cele mai titrate echipe ale lumii, si anume Real Madrid. De asemenea renumita casa de pariuri sponsorizeaza cateva ligi precum prima liga din Portugalia care poarta denumirea de “bwinLIGA” sau a doua liga din Italia, denumita “Serie Bwin”.

Incepand cu octombrie 2012, in hora intra un alt gigant fotbalistic, si anume clubul Manchester United, devenind partener oficial bwin. Alte cluburi celebre care au cochetat cu Bwin sunt italienii de la AC Milan, nemtii de la Werder Bremen sau fosta multipla castigatoare a cupei campioniilor, Juventus Torino. Bwin si-a largit aripile si catre alte sporturi, fiind principalul sponsor al FIBA (Federatia Internationala de Baschet) si in acelasi timp unul din sponsorii MotoGP. In Romania, Bwin se pare ca detine suprematia, avand peste 500.000 de utilizatori inregistrati.

bwin

Platforma de pariere pe mobil disponibila la BWIN

Bwin pune la dispozitia pariorilor inregistrati o multitudine de aplicatii pentru telefonul mobil, dar si un serviciu de notificare prin SMS.

Bonusuri oferite de BWIN

Bonusul oferit de Bwin este de 50% dintr-un depozit de maxim 20 de lire sterline, si este supus unor termeni si conditii. Depuneti minim 10 LIRE (sau echivalentul in RON) pentru a intra in posesia bonusului oferit de Bwin. Bonusul poate fi folosit la pariuri din peste 90 de sporturi disponibile.

Sporturi disponibile pentru pariere la BWIN

Lista de sporturi disponibile la bwin este destul de insemnata, astfel puteti paria pe fotbal, baschet, baseball, biliard, box, bowls, ciclism, curse de cai si caini, curling, cricket, darts, fotbal american, floorball, futsal, F1, golf, hochei pe gheata, handbal, inot, lupte, motociclism, nascar, patinaj, raliuri, rugby, schi, snooker, tenis, volei. Lista mai cuprinde si alte cateva sporturi care ofera cote ocazional, dar si pariuri politice.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la BWIN

Pentru depunerea banilor in contul dvs. de Bwin puteti utiliza transferul bancar, un card de credit, Skrill (moneybookers), Neteller sau Western Union. In cazul depozitelor prin carte de credit, Neteller sau Skrill, alimentarea contului se face instant, pentru celelalte situatii timpul de alimentare fiind de 1-4 zile lucratoare.

Retragerile se pot face de asemenea prin oricare din metodele listate la depunere, timpul de alimentare crescand fata de cel de depozit.
Miza minima pentru depozit este de 20 RON pentru Skrill sau Neteller si 30 RON pentru transfer bancar sau card.
Minimul acceptat pentru un pariu este de 1.5 RON, si poate avea un castig maxim de 30.000 RON per pariu sau 300.000 RON pe saptamana.

0 Shares
You May Also Like