Unibet

Unibet

0 Shares
0
0
0

Informatii generale UNIBET

Fondata in anul 1997 in Malta, Unibet a inceput sa creasca in atentia parioriilor din tara noastra abia in ultimii 2 ani. Avand o arie de clienti din peste 150 de tari, cei de la Unibet se pot lauda cu una din cele mai bogate interfete dintre toate siteuriile de pariuri online, venind in intampinarea utilizatoriilor cu o traducere in peste 27 de limbi, grupate pe zone geografice. Pentru partea tariilor nordice avem siteul tradus in daneza, suedeza, finlandeza si norvegiana. In partea central europeana regasim traducere in engleza, germana, franceza sau austriaca, in timp ce in sudul Europei traducerea a fost facuta in limbi precum italiana sau portugheza. Nici estul europei nu lipseste, aici regasindu-se limba romana, maghiara, ceha, bulgara, rusa sau poloneza. Pentru restul tarilor lumii, avem limbile de circulatie internationala precum engleza, spaniola si germana.

Unibet

Bonusuri oferite de UNIBET

Ca si in cazul altor case de pariuri care au patruns in Romania, si cei de la Unibet vin cu o oferta bonus pentru pariorii romani. Se acorda doar pentru conturiile noi, avand o valoare de maxim 100 RON, in functie de suma depusa si reprezinta 100% din valoarea primului depozit. Conditiile de rulaj al bonusului pentru a efectua o retragere, sunt de 3 ori suma depozitului plus suma bonusului, pentru o cota de minim 1.40.
Puteti intra in posesia bonusului imediat dupa depunere, trimitand un email cu titlul Bonus la info-ro@unibet.com . Contul va fi creditat cu valoarea bonusului in maxim 48 de ore.
Bonusul se aplica doar pentru depunerile efectuate prin card de credit sau transfer bancar, in cazul depunerilor prin Neteller sau Skrill nefiind valabile.

Sporturi disponibile pentru pariere la UNIBET

Nici din oferta Unibet nu sunt prea multe sporturi pe care sa nu putem paria. Avem pariuri pentru fotbal, atletism, bandy, baschet, basebal, box, ciclism, cricket, darts, diverse, finanţe/politică, floorbal, fotbal American, futsal, golf, handbal, hochei pe Gheaţă, jocuri Olimpice Iarnă, liga Rugby, motorsports, pesapallo, polo pe Apă, rugby Union, snooker, sporturi de Iarnă, tenis, trotting, volei. Ocazional mai avem si alte tipuri de pariuri.

Platforma de pariere pe mobil disponibila

Un serviciu foarte interesant al celor de la Unibet, este ˝Pariuri de pe Telefonul Mobil˝. Prin intermediul acestuia poti plasa pariuri si ai acces la statistici si scoruri live permanent. Serviciul poate fi descarcat dupa deschiderea contului, de pe siteul Unibet.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la UNIBET

Prima metoda pentru depunere disponibila la casa de pariuri online Unibet este prin card de credit, cu o suma minima depusa de 8 euro. Pentru Romania, carduriile de credit acceptate sunt Visa Clasic, Visa Electron si Mastercard. Alte metode pentru depozit sunt Skrill (moneybookers), Neteller sau Paysafe.

Miza minima de pariat este de 1 RON, pentru conturiile in lei si 1E pentru conturiile in Euro. Castigul maxim admis pentru un singur pariu este de 20.000 de euro. Retrageriile se pot face prin aceleasi metode prin care se fac si depozitele, diferenta fiind doar la durata tranzactiei, care este mai mare in cazul retrageriilor.

0 Shares
You May Also Like