Tot ce trebuie sa stii despre incarcatoare wireless

Tot ce trebuie sa stii despre incarcatoare wireless

0 Shares
0
0
0

Este complicat, dar nu imposibil. Unele masini au incorporate statii de incarcare compatibile Qi, care suna ideal, dar nu este. Majoritatea acestor statii se afla in jos, in consola centrala.

Locatia ideala pentru un telefon intr-o masina este aproape sau deasupra bordului, unde este aproape de nivelul ochilor. (De fapt, locatia ideala este in compartimentul torpedoului sau oriunde altundeva nu o veti folosi in timp ce conduceti. Dar aceasta este o prelegere pentru o alta zi.) Va recomandam sa intrati aici pentru incarcatoare wireless.

Pentru a realiza acest lucru, veti avea nevoie de o masina de asistenta pentru automobile Qi. Ca si in cazul montarilor obisnuite, acestea vin intr-o varietate de stiluri: suporturi de aerisire, suporturi de parbriz si asa mai departe.

Sunt partial la solutii magnetice, cum ar fi aceasta masina de montaj Nillkin, care se bazeaza pe o combinatie intre o placa de aer magnetic de aerisire si niste placi subtiri de fier adezive care merg pe partea din spate a telefonului. Dar nu include un adaptor pentru bricheta, deci veti avea nevoie de un port USB alimentat, in care sa puteti conecta incarcatorul.

Alte optiuni de montare includ un suport traditional (fara magneti, doar brate), precum cel utilizat de acest incarcator de masina Dodocool. Trebuie doar sa tineti cont de faptul ca orice incarcator Qi pe care il instalati in masina va implica un cablu care ruleaza de la suport la portul USB sau la bricheta.

Cum obtin “incarcarea rapida”?

Nu, nu pana cand Apple emite o actualizare de software, care este asteptata pana la sfarsitul anului. Chiar si atunci, aici lucrurile devin putin confuze. Piulita de perete atasata de Apple ofera incarcare de 5 wati printr-un cablu Lightning. Placile Belkin si Mophie mentionate mai sus pot percepe taxe de 7,5 wati, dar noile modele iPhone nu accepta inca aceasta rata.

Acestea vor fi dupa actualizarea software-ului si este posibil ca acestia sa poata lucra cu incarcatoare chiar mai mari, deoarece specificatiile Qi accepta livrare de energie de pana la 15 wati.

In ceea ce priveste placutele de incarcare si suporturile, nu toate specifica puterea lor. Deci, daca doriti o mica experienta de viitor, sub forma de suport pentru incarcarea rapida, alegeti una care sa mentioneze in mod explicit o iesire de 10 wati (sau mai buna).

Bineinteles, incarcarea pe timp de noapte nu implica  incarcare rapida, deci este bine sa mergeti cu puteri joase sau necunoscute.

Pot adauga incarcarea fara fir la un iPhone mai vechi?

Da! Modelele mai vechi nu au culorile necesare pentru incarcarea cu energie Qi, dar puteti cumpara un receptor extern care se lipeste de spatele telefonului. Apoi folositi oricare dintre incarcatoarele de mai sus.

Multe cazuri de incarcare compatibile cu Qi, cum ar fi Mophie Juice Pack Wireless, sunt dublate ca acumulatori. In caz contrar, puteti obtine suplimente Qi care se aluneca in cazurile existente. Credeti sau nu, costa doar 13 dolari.

Noul iPhone 8 si iPhone X suporta incarcarea “wireless”. Adica, le puteti arunca pe un covor de incarcare in loc sa conectati un cablu Lightning. Evident, acest lucru este mai convenabil atunci cand sunteti acasa – puteti pune un tampon pe noptiera, la birou sau la masa de la hol.

0 Shares
You May Also Like