sportingbet

Sportingbet

0 Shares
0
0
0

Informatii generale despre Sportingbet

O casa de pariuri ce doreste sa castige o cota de piata cat mai mare in Romania este SportingBet, aceasta apeland la imaginea unui fost fotbalist roman de clasa mondiala, actual un antrenor tanar foarte in voga si cu rezultate exceptionale, si anume Dan Petrescu, pentru a se face cunoscuta in Romania.
Casa de pariuri este fondata in anul 1997 de catre Mark Blandford, aceasta fiind condusa in momentul de fata de catre Peter Dicks, cel care a cumparat si Paradise Poker (devenita intre timp Sportingbet Poker) in luna octombrie a anului 2004.

sportingbet

Sportingbet se poate lauda cu peste doua milioane si jumate de clienti inregistrati, din peste 200 de tari. In tara noastra, casa de pariuri a putut fi observata de catre iubitorii de fotbal pe tricouriile celor de la Steaua Bucuresti, Sportingbet fiind sponsorul oficial in sezoanele 2009-2010 si 2010-2011.

Bonusuri oferite de Sportingbet

Bonusul oferit de catre cei de la Sportingbet este de 50% pentru prima depunere in limita a 100 de RON. Astfel ca, pentru orice suma depusa cuprinsa intre 40 RON si 100 RON, veti primi 50% din valoare ca bonus initial. Pentru a putea intra in posesia bonusului, este nevoie ca, dupa realizarea primei depuneri sa trimiteti un email cu subiectul „Bonus de primă depunere” împreună cu ID-ul de utilizator la cs@sportingbet.ro. In maxim 3 zile lucratoare, bonusul va fi creditat in contul dumneavoastra.

Un lucru important de care trebuie tinut cont, este faptul ca, pentru depuneriile prin Skrill (Moneybookers) sau Neteller, nu se acorda bonusul, recomandarea noastra fiind depunerea prin card de credit. Pentru a beneficia in totalitate de suma bonus oferita, trebuie sa faceti un rulaj de 5 ori, pariurile fiind obligatoriu pe cote mai mari sau egale cu 1.50. Termenul de rulare este de 60 zile de la data primirii lui in contul de jucator. In cazul unei retrageri inainte de indeplinirea conditiilor de rulaj, bonusul va fi pierdut.

Sporturi disponibile pentru pariere la Sportingbet

Un numar foarte mare de sporturi poate fi gasit in oferta celor de la Sportingbet, aici enumerand doar cateva dintre ele, precum fotbal, handbal, baschet, hochei pe gheata, tenis, snooker, baseball, sporturi cu motor, box sau atletism. De asemenea variante mai putin obisnuite de pariuri precum pariurile pe politica, sunt disponibile.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la Sportingbet

Metodele de depunere disponibile la Sportingbet sunt cardul de credit, Skrill (moneybookers), Click2Pay, Transfer Bancar, Neteller, PaySafe Card sau Speedcard. Pentru depunerile cu card de credit, suma minima este de 40 RON iar cea maxima de 20.000 de RON, suma nefiind comisionata. Tranzactia este procesata instant. In cazul depuneriilor prin Skrill sau Neteller, este necesar un cont pe una din cele doua platforme de plata, suma minima fiind, ca si in cazul platiilor cu cardul, de 40 RON, iar cea maxima de 20.000 RON. Timpul de tranzactionare este de cateva secunde pana la maxim 2 minute, in functie de viteza dvs. la internet. Nu se percep comisioane.

Comision zero si in cazul depunerilor prin transfer bancar, limitele fiind aceleasi ca la depunerile cu cardul de credit. Timpul mare de procesare, ce poate ajunge si la 5 zile, face din aceasta metoda, una foarte putin confortabila. Click2Pay permite depuneri doar in lire sterline, dolari sau euro. PaySafe Card si Speedcard sunt doua metode mai putin folosite in Romania, ele fiind totusi doua alternative bune.

0 Shares
You May Also Like