Shared Hosting

Shared Hosting

0 Shares
0
0
0

Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca atunci cand vreti sa lansati un blog personal sau un site, aveti nevoie de web hosting. Veti putea alege in acest sens o agentie de gazduire web la intamplare, insa sansele de a nu beneficia de servicii de caliate sunt destul de mari. Veti putea sa va orientati insa si spre o agentie renumita, iar astfel veti fi multumiti de serviciile de care beneficiati.

In momentul in care optati pentru gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise, site-ul sau blogul dvs. va fi gazduit de catre una dintre cele mai importante agentii de web hosting. Cea mai ieftina solutie ar fi aceea de a opta pentru un pachet de gazduire partajata.

Gazduire partajata este un termen folosit pentru planurile de servicii de gazduire web in care mai multe site-uri Web partajeaza resursele unui mare server web. Multi furnizori de web hosting WordPress ofera planuri de gazduire partajate, la rate extrem de accesibile, de la 3.95 dolari pe luna la 9.95 dolari pe luna. Planurile comune de gazduire web sunt de departe cele mai ieftine si cele mai accesibile decat alte planuri de gazduire web, cum ar fi VPS sau server dedicat.

Datorita costurilor lor reduse, planurile comune de gazduire web sunt considerate ideale pentru intreprinderile mici, blogurile si site-urile de portofoliu. Cei mai multi incepatori nu au nevoie de nimic mai mult decat gazduirea web partajata. Va recomandam intotdeauna sa va mentineti costurile scazute atunci cand incepeti si lucrati in sus. Nu este nevoie sa cheltuiti bani pe resurse de care nu aveti nevoie.

Va intrebati de ce gazduirea in comun este atat de ieftina? Ei bine, avand site-uri multiple pe acelasi server, companiile de gazduire web pot oferi pur si simplu serviciul la o rata mult mai accesibila.

Ganditi-va in acest fel. Daca inchiriati o casa singura, atunci sunteti responsabil de plata intregii chirii. Daca aveti colegi de camera, atunci ati impartit chiria intre toti cei care fac ca suma datorata de fiecare persoana sa fie mult mai mica. Pentru a pune lucrurile in perspectiva, un server web dedicat incepe de undeva in jur de 150 $ pe luna si poate merge in mii de dolari pe luna.

Acest lucru insa vine si cu dezavantaje, iar unul dintre acestea este legat de numarul de resurse. Optand pentru gazduire partajata, veti avea un numar limitat de resurse, ceea ce cu siguranta nu este tocmai perfect, pentru ca in cazul in care aveti nevoie de mai multe resurse, sau traficul de pe site-ul dvs creste, ceilalti utilizatori vor fi afectati.

In plus, nici macar nu stiti cine sunt ceilalti utilizatori alaturi de care folositi serverul si resursele acestuia, insa tinand cont de pretul foarte atractiv, mai ales daca va aflati la inceputul aventurii in mediul online, atunci se merita sa aveti un asemenea pachet de gazduire.

Asadar, dupa cum se poate vedea, este necesar sa optati pentru un pachet de gazduire web atunci cand doriti sa aveti un site sau un blog personal, iar pentru inceput, un pachet de gazduire partajata va putea fi suficient pentru dvs.

0 Shares
You May Also Like