De ce sa folosesti CMS Wordpress?

De ce sa folosesti CMS WordPress?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta nu doriti ca site-ul dvs. nou creat sa fie vulnerabil la lucruri precum atacuri de forta brute, spam-uri sau alte activitati rau intentionate. Pentru asta cel mai bine este sa apelati la o firma web design.

Deci, dupa instalarea programului WordPress, dar inainte de a incepe sa publicati continut sau sa vindeti produse online, faceti timp pentru a schimba unele dintre aceste setari implicite cheie, astfel incat site-ul dvs. sa arate bine, sa faca corect, sa fie sigur si sigur si sa fie optimizat pe deplin.

Beneficiile WordPress ca sistem de management al continutului

Configurarea unui nou site web este ca si cum ati crea un nou magazin fizic.

Pentru a ajuta oamenii sa gaseasca ceea ce oferiti, trebuie sa afisati marfurile intr-un mod care arata atragator, are sens si este usor sa va reincarcati si sa actualizati. Intr-un magazin de vanzare cu amanuntul, solutia este programata; pentru site-ul dvs., este un sistem de management al continutului (CMS).

Exista o multime de optiuni CMS, dar pentru proprietarii de site-uri noi, sistemul de management al continutului WordPress ofera multe beneficii chiar din cutia virtuala.

  1. CMS-ul dvs. este gratuit.

Exista o multime de motive pentru WordPress, dar faptul ca este gratuit este un motiv destul de convingator de a folosi WordPress ca un sistem de management al continutului pe cont propriu.

Este normal sa ne intrebam daca “obtineti ceea ce platiti”, dar chiar si companii mari precum Disney si mass-media importante precum Time si TechCrunch utilizeaza WordPress ca sistem de management al continutului. Si multe dintre pluginurile pentru WordPress care adauga functii si caracteristici sunt, de asemenea, gratuite sau vin in versiuni gratuite si premium (cu plata).

Folosirea pluginurilor WordPress si a pluginurilor gratuite lasa mai multi bani in bugetul dvs. pentru productia si promovarea continutului.

  1. Puteti sa va prezentati continutul asa cum doriti.

Deoarece exista mii de teme si peste 55.000 de pluginuri pentru WordPress, blogul, magazinul sau site-ul dvs. de afaceri pot avea aspectul sau unic. Luati in considerare faptul ca site-urile oficiale ale Suediei, Beyonce si BBC America utilizeaza WordPress, dar au aspecturi, caracteristici si functii radical diferite:

Multe teme WordPress sunt personalizabile, de asemenea, care va ofera controlul asupra fonturilor, culorilor si formatarii site-ului dvs. in cadrul structurii generale a temei alese.

  1. Continutul dvs. este usor de publicat, revizuit si actualizat.

Cel mai mare beneficiu al sistemului de management al continutului WordPress este ca este usor pentru scriitori, fotografi, producatori video, proprietari de magazine si podcasteri sa-si publice continutul fara a cunoaste codul.

Publicarea unei postari pe blog si adaugarea de imagini nu sunt mult mai dificile din punct de vedere tehnic decat crearea unui document text sau a unei prezentari de diapozitive. Cu pluginurile potrivite, este usor sa partajati videoclipuri si audio podcast. Cand doriti sa faceti modificari si actualizari, mergeti doar la postare, efectuati modificarile si faceti clic pe butonul de actualizare. Acestea sunt doar cateva din avantajele unui CMS WordPress pe care le puteti folosi in avantajul vostru.

0 Shares
You May Also Like