Laptopuri speciale pentru gaming

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, o multime de tineri sunt pasionati de gaming si isi doresc sa poata folosi cele mai performante laptopuri pentru a se juca jocurile preferate.

In cele ce urmeaza, vom da cateva exemple de laptopuri speciale pentru gaming, spre care isi pot indrepta atentia gamerii.

Alienware 17 R4, care costa in jur de 13000 de lei, este unul dintre modelele de top de la Alienware, si este dotat cu o placa video NVIDIA GTX 1070. Echipamentul mai este prevazut cu 8 GB de memorie, dar si cu un procesor Intel 6700HQ.

Configuratia unui astfel de laptop mai dispune printre altele si de un ecran de 17’3″ cu rezolutie QHD, de solutia de control fara atingere Tobii IR Eye-tracking, sau de suport NVIDIA G-Sync.

Cei 32 GB de memorie RAM sau stocarea interna SSD de 256 GB si HDD de 1 TB a echipamentului reprezinta alte specificatii tehnice la care unii gameri inca doar viseaza. Laptopul mai este dotat si cu o tastatura cu iluminare RGB si wireless 802.11ac 2×2.

Lenovo Y910-17ISK, care are preturi cuprinse intre 10.500 si 13.000 lei, poate reprezenta o solutie ideala pentru gamerii care au nevoie de un laptop performant. Un asemenea laptop dispune de o configuratie care va satisface toate pretentiile.

Laptopul are un ecran spatios de 17″ cu panou IPS si rezolutie Full HD, dar mai este dotat si cu un procesor puternic Intel Core i7 6700HQ sau 6820HK din generatia Skylake si cu o placa video NVIDIA GTX 1070 cu 8 GB de memorie video.

Dotarile echipamentului printre altele mai includ 16, 32 sau 64 GB RAM, dar si stocare SSD in RAID sau SSD insotit de HDD. Echipamentul dispune deasemenea de o tastatura cu iluminare RGB, si nu in ultimul rand, de un sistem audio cu subwoofer.

Acer Aspire VN7 este un laptop special creat pentru gaming si are preturi cuprinse intre 3.800 si 4.300 lei. Un asemenea echipament poate sa reprezinte o solutie foarte buna pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru jocuri.

Laptopurile Acer Aspire dispun de ecrane de 15″ sau 17″ cu rezolutie Full HD, dar si de un panou IPS. Aceste echipamente au in dotare procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7 din generatia Skylake, care sunt foarte performante, si dispun 8 sau 16 GB de memorie RAM.

In ceea ce priveste HDD-urile, acestea dispun de o capacitate de 1 TB si SSD de 256 GB optional si placi video NVIDIA GTX 960 M cu 2 sau 4 GB.

Pentru gamerii care isi doresc un laptop nou, cea mai ieftina solutie poate fi reprezentata de catre ASUS ROG GL552V, care are preturi cuprinse intre 3.600 si 3.900 lei.

Aceste echipamente dispun de ecrane de 15″ sau 17″ care au o rezolutie Full HD, dar si de un panou IPS, de placi video NVIDIA GTX 950 sau GTX 960 cu 4 GB de memorie dedicata, si de 8 GB RAM, si totodata de un HDD cu o capacitate de 1 TB. Nu trebuie sa uitam ca laptopul dispune si de un sistem audio de buna calitate.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, aceste laptopuri noi au preturi piperate, asa ca multi utilizatori nu si le pot permite. Pentru un utilizator cu un buget mic, si un laptop gaming second hand poate fi ideal.

Un asemenea echipament poate dispune de specificatii tehnice pe masura, si poate fi folosit cel putin un an de zile.

0 Shares
You May Also Like