Idei de cadouri experiență potrivite pentru orice buget

0 Shares
0
0
0

Cadourile pot fi, din pacate, o experiență stresantă, mai ales dacă beneficiarul este foarte pretențios. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să-ți petreci timpul alegând un cadou care să știi că va ajunge într-un colț uitat de lume, deoarece nu ai nimerit pe gusturile celui care l-a primit.
Are nevoie de mai multe lucruri? Nu are? Atunci alege sa oferi cadou amintiri neprețuite!

De aceea, cele mai bune cadouri nu pot fi găsite într-un magazin. Un cadou experiență poate fi mult mai interesant și mai semnificativ decât orice lucru material. În plus, amintirile vor dura mult mai mult.

Iată câteva idei de cadouri experiență, care variază de la opțiuni favorabile bugetului până la aventuri mai extravagante.

 Lecții de chitară online

Dacă cunoașteți un muzician în devenire care ar avea nevoie de un mic ajutor pentru a trece peste acordurile de bază, lecțiile de chitară online sunt un cadou de bun venit. Cea mai bună parte este că pot învăța de oriunde, inclusiv acasă. Diverse site-uri oferă lecții de la profesioniști experimentați pentru o gamă largă de abilități și stiluri muzicale.

 Sponsorizarea animalelor

Un iubitor de animale nu ar putea fi mai încântat de altceva mai tare decât să știe un pinguin pe cale de dispariție sau panda că este în siguranță datorită unei donații generoase făcute în numele lui. Multe organizații de animale sălbatice oferă posibilitatea de a sponsoriza un animal. În unele cazuri, puteți achiziționa un întreg kit de adopție care include articole precum un certificat de adopție și o jucărie de pluș care reprezintă animalul dvs. De asemenea, puteți opta doar pentru o donație virtuală, care să maximizeze impactul contribuției dvs. și să nu includă niciun element suplimentar.

 Parfum personalizat

Parfumul poate face un cadou minunat, însă toată lumea are gusturi și preferințe unice atunci când vine vorba de miros. Așadar, de ce să nu oferiți distracția de a crea un miros unic? Companii diverse  vă permit să creați parfumuri personalizate online sau puteți achiziționa un bilet la un laborator de parfumuri unde destinatarul cadoului poate încerca toate aromele pe propria piele și în funcție de propriul pH, să-și creeze propriul parfum.

Atelier de fermentare

Dacă prietenul sau membrul familiei iubește toate legumele și alimentele murate, o experiență culinară cu adevărat unică pe care le-o poți face cadou este intrarea la un atelier de fermentare. Aceste cursuri oferă o oportunitate practică de a afla despre prepararea kimchi, miso, kombucha și alte alimente fermentate acasă. Ateliere locale din orașul dvs. le puteți găsi pe Google.

 Spectacol de comedie

Schimbă rutina unei întâlniri romantice cu partenerul tău și în loc de o cină la restaurantul preferat surprinde-l cu bilete la o reprezentație de comedie. Caută spectacolele cu urmează sa ajungă la tine în oraș rezervă o masă și fi-ți pregătiți să râdeți o seară întreagă și să aveți subiect de discuții încă câteva zile după eveniment.

Lecții de dans

Un alt cadou minunat pentru cupluri, lecțiile de dans pot fi o modalitate distractivă de a ieși din casă, de a întâlni oameni noi și de a învăța să dansezi. De obicei, cursurile de dans nu sunt costisitoare și includ în preț mai multe stiluri de dans pe care le veți învăța de-a lungul a mai multor clase .

Plimbare cu balonul cu aer cald

Puține lucruri sunt la fel de romantice ca o plimbare într-un balon cu aer cald. Pentru un preț nu foarte condimentat, puteți urca alături de persoana iubită în înaltul cerului cu ajutorul balonului, iar sus acolo peisajul promite să merite fiecare bănuț.

Dacă niciuna dintre aceste activități nu te-a convins mai rămâne o singură soluție și anume să achiziționezi vouchere activitati prin care le dai libertatea celor dragi să își aleagă singuri experiența pe care doresc să o încerce.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like