gamebookers

Gamebookers

0 Shares
0
0
0

Informatii generale Gamebookers

Una din primele case de pariuri aparute in Romania, este fara indoiala Gamebookers. Cu o securitate foarte ridicata, o foarte buna oferta a cotelor si a modului extrem de accesibil de navigare pe site, casa de pariuri Gamebookers a reusit sa cucereasca impatimitii din Romania inca de la inceputul aparitiei in online, lucru realizat la inceputul anilor 2000.
Dupa o colaborare cu deja foarte cunoscuta casa de pariuri Bwin, cei de la Gamebookers au cunoscut o crestere semnificativa, imprumutand de la ei si tipurile de pariuri.

gamebookers

Licenta sportiva este eliberata de catre Guvernul din Gibraltar pentru ElecraWorks Ltd, compania ce sta la baza casei de pariuri.
La capitolul lingvistic, cei de la Gamebookers sunt un pic limitati fata de celelalte case, avand siteul disponibil in doar 10 limbi, si anume engleza, germana, spaniola, franceza, greaca, rusa, poloneza, suedeza, italiana si romana. Ei sunt totusi in continua extindere, Bulgaria fiind tara vizata pentru viitorul foarte apropiat.

Bonusuri oferite de Gamebookers

La capitolul bonusuri oferite, Gamebookers nu ne aduce vesti prea incantatoare, ei avand ofertele extrem de limitate in timp. In acest moment pentru conturile noi exista o singura oferta activa de pana la 100% din prima depunere de maxim 200 RON. Acest bonus este supus unor termeni si conditii.
Principala conditie pentru a putea beneficia de suma bonus, in cazul unei retrageri, este sa rulati valoarea de depunere (pana la max. totalul bonusului) plus bonusul initial de cel putin 6 ori, la cote de 2 sau mai mari, prin pariuri simple sau combinate.
Bonusul trebuie solicitat in maxim 90 de zile de la data efectuarii primei depuneri, in caz contrar acesta nu va mai fi valabil.

Sporturi disponibile pentru pariere la Gamebookers

La capitolul sporturi disponibile, si cei de la Gamebookers se pot lauda cu o oferta foarte bogata, avand sporturile clasice precum fotbal, baschet, handbal, hochei pe gheata, rugby, tenis volei dar si sporturile care sunt mai putin practicate in tara noastra gen cricket, curse de cai, darts, fotbal american, snooker, sporturi de iarna sau ciclism. Pe langa sport, mai intalnim pariuri si pe evenimente policite sau social muzicale precum Eurovision.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la Gamebookers

Metodele de depunere sunt extrem de multe, fata de alte case de pariuri, insa nu toate sunt disponibile pentru Romania. Dintre cele disponibile, avem transfer bancar, cu o depunere minima de 25 RON si o durata de transfer de pana la 4 zile lucratoare, Western Union, depunere minima 10 Euro (sau echivalentul in RON), cu o durata de pana la maxim 3 zile lucratoare, card de credit, suma mimina 25 RON, transfer efectuat instant, Skrill (moneybookers), depunere minima 25 RON, transfer in maxim 1 minut. Mai sunt si cele mai putin folosite de catre utilizatorii romani, precum Entropay sau Insta Debit.

0 Shares
You May Also Like