bet365

Bet365

0 Shares
0
0
0

Informatii generale BET365

In 1974, Denise Coates pune bazele casei de pariuri BET365, casa de pariuri ce urmeaza sa devina unul din cei mai importati jucatori din piata. Cu un profit de peste 100 milioane de euro lunar, un exemplu statistic fiind luna Martie 2012, cu 116.5 milioane de euro, BET365 a reusit intr-un timp record sa ajunga in primele trei case de pariuri din onlineul romanesc. Gigantul pariurilor a reusit o dezvoltare foarte rapida, ajungand la peste 2100 de angajati.

bet365

Bonusuri oferite de BET365

Pentru a atrage cat mai multi clienti, BET365 a reusit sa capteze atentia jucatorilor cu diferite bonusuri oferite la depuneri atat pentru pc cat si pentru varianta de mobil.
Bonusul initial pentru deschidere de cont de 100% din valoarea depunerii de pana la 200 RON, cu o valoare minima a depunerii de 20 RON Skrill / 25 RON card de credit. Astfel ca, pentru orice suma cuprinsa intre 20 si 200 LEI, veti primi un bonus echivalent cu suma depusa. Veti primi pe email, un cod de 10 caractere, pe care il veti introduce la prima depunere efectuata. Pentru a putea beneficia de bonusul oferit de BET365, trebuie sa rulati cel putin o data suma depozitului initial. In cazul in care doriti sa retrageti suma bonus, trebuie ca aceasta sa fie rulata de minim 3 ori. Perioada de rulare a bonusului este de 90 zile, iar codul oferit prin email are o valabilitate de 7 zile.

Bonus BET365 pe mobil este un alt tip de bonus oferit de casa de pariuri din Marea Britanie. Astfel ca, pentru prima depunere efectuata de pe telefonul mobil sau de pe tableta, puteti obtine un bonus de pana la 100 RON. Suma minim de pariat in cazul bonusului pe mobil sau tableta este de 4 RON. Oferta este valabila si pentru clientii mai vechi ai BET365 care nu au pariat pana acum prin intermediul telefonului mobil. Pentru a rula bonusul, pariurile trebuiesc facute pe meciuri cu cote de minim 1.50
Alte tipuri de bonus BET365 sunt 50% Bonus Parlay, 50% Bonus Euro Baschet sau 100% Bonus Euro Fotbal, si se refera la bonusuri oferite in functie de numarul de evenimente combinate pariate.

Sporturi disponibile pentru pariere la BET365

Oferta sporturilor pe care se poate paria este foarte diversificata. Pe langa sporturile clasice intalnite la toate casele de pariuri din Romania, precum fotbal, baschet, hochei pe gheata sau tenis, intalnim si sporturi mai putin cunoscute precum floorball, darts sau bowls.
Lista o putem completa si cu sporturi precum fotbal american, rugby, snooker, formula 1, volei, handbal, etc.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la BET365

Pentru depunere, miza minima este de 25 RON pentru cardurile de credit si 20 RON pentru depunerile prin Skrill (Moneybookers) sau Paysafecard.
Si in cazul retragerilor, sumele sunt aceleasi ca la depunere.
Miza minima de pariere este de 1 RON, iar castigul maxim variaza, in functie de evenimentele pariate, pana la o limita de 1 milion de euro sau echivalentul in RON.

0 Shares
You May Also Like