bet-at-home

Bet-at-home

0 Shares
0
0
0

Informatii generale despre Bet-at-home

Cu o interfata disponibila in 18 limbi, printre care si romana, Bet-at-home este una din principalele case de pariuri de pe internet, avand in acest moment peste 1.8 milioane de utilizatori inregistrati. Inregistrata sub denumirea de Bet-at-Home.com Internet Ltd, compania isi are sediul social in Malta, si este activa in piata pariurilor online inca din anul 1999. Dispune de o asistenta in 19 limbi, pe langa cele de circulatie internationala precum engleza, franceza, germana, rusa, spaniola sau italiana, intalnim si limbi ale unor tari mai putin dezvoltate economic la nivel mondial precum Romania sau Bulgaria. Un lucru care o evidentiaza de celelalte case de pariuri online, este multitudinea de tipuri de pariuri pentru sporturile mai putin populare, lucru mai putin intalnit in cazul concurentei. Ofera clientilor sai posibilitatea asistentei prin chat live, lucru foarte apreciat de utilizatori in general pentru orice activitate.

bet-at-home

Bonusuri oferite de Bet-at-home

Bet-at-home ofera clientilor noi posibilitatea de a primi un bonus de bun venit, cu o valoare maxima de 80 RON. Bonusul primit va fi de 50% din valoarea sumei depuse, si va fi disponibil imediat dupa depunere in contul de client. Pentru a putea intra in posesia bonusului, trebuie folosit codul de inregistrare “FIRST”, in momentul primei depuneri. In cazul in care esti nelamurit cu privire la bonusul oferit de catre cei de la Bet-at-home, poti contacta echipa de asistenta tehnica din Romania, pe email service.ro@bet-at-home.com.

Pentru a putea solicita o retragere, suma depusa plus suma bonus primita trebuiesc rulate de minim patru ori, in maxim 90 de zile de la primirea bonusului. Cota de rulaj minima este de 1.70, si poate fi simpla sau formata din pariuri combinate. Daca suma depusa depaseste 160 RON, atunci rulajul trebuie sa fie de 960 RON, indiferent de cat de mare este depunerea. Bonusul este valabil, doar in cazul in care nici o alta retragere nu a fost facuta dupa acordarea lui. Acest tip de bonus poate fi rulat doar pentru pariurile sportive. Un singur bonus per membru de familie este valabil.

Sporturi disponibile pentru pariere la Bet-at-home

Sporturile disponibile in cadrul ofertei celor de la Bet-at-home sunt atat cele clasice precum fotbal, hochei pe gheata, rugby, tenis, volei, polo de apa, fotbal american, baseball, baschet, box dar si cele mai rar pariate in Romania, precum arte martiale, cricket, ciclism, darts, futsal, golf, lacrosse, curse de motociclete, sporturi de iarna, badminton, floorbal. Pariuri multiple se pot efectua si pe sporturile mai putin pariate in mod obisnuit.

Depuneri/retrageri si mize de pariere la Bet-at-home

Depunerea minima este de 10 Euro (sau echivalentul in RON), pentru Romania fiind valabile optiunile de card de credit si Skrill (moneybookers).
Pentru retrageri, conditiile sunt aceleasi ca si in cazul depunerilor.

Miza minima de efectuare a unui pariu este de 1 RON, castigul maxim fiind de 20.000 de euro pentru un singur bilet, si 100.000 de euro pentru o saptamana de joc.

0 Shares
You May Also Like