Despre pariuri spotive – ce lucruri iti garanteaza un castig sigur?

Sa faci parte din cercul pariorilor veterani nu e tocmai usor. Nu putini sunt cei ce nu doresc sa impartaseasca propriile stategii cu cei noi, cei ce abia deprind bazele acestei linii de profil. Totusi, nu putini sunt tipsterii veterani care spun ca cea mai buna strategie la pariuri sportive este cea pe care ti-o construiesti singur.

Cum construiesti o strategie bine pusa la punct? Ei bine, in cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere ori de cate ori compui un bilet la pariuri sportive. Inca ceva! Nu uita ca intuitia si norocul sunt armele cheie ale fiecarui parior – ele dicteaza intr-o mare masura deznodamantul unui bilet.

  1. Documenteaza-te atent inainte de a compune fiecare bilet!

Pariorii aflati la inceput, cei cu un bagaj de cunostinte minime in domeniu, sunt tentati sa parieze doar de dragul de a o face. Pentru a te propulsa mai repede in fruntea clasamentului, alaturi de toti cei care pariaza cu cap, informeaza-te mereu atent.

In aceasta lista de culegere a informatiilor se regaseste: gradul de pregatire a fiecarei echipe in parte, numarul suporterilor, rezultatele meciurilor anterioare si asa mai departe. In timp iti vei da seama care sunt toate lucrurile ce trebuie sa se regaseasca pe aceasta lista, a prioritatilor daca poate fi numita asa.

  1. Ai mereu in vedere cotele

Dupa cum probabil stii, cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai exact, ele sunt cele care iti spun de la bun inceput ce suma de bani vei castiga in cazul unei victorii.

Sa stii ca toate aceste cote, reprezentate de niste cifre, sunt intocmite de tipsteri veterani, cei care stiu cum se trag sforile in acest domeniu, doar dupa o ampla informare. Atat timp cat ai in vedere toate aceste cote, castigurile tale vor fi mult mai sigure. La Piata de ponturi totul e despre cote – aici poti plasa un pariu de incredere, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi pana la cea mai apropiata casa de pariuri.

  1. Prognoza meteo din ziua cea mare – mai importanta decat crezi

Nu putine sunt meciurile care se desfasoara pe stadionuri neacoperite. In acest sens, daca nu iei prognoza meteo in calcul atunci cand pariezi s-ar putea ca banii pe care iti doresti sa ii castigi sa fie mai departe decat crezi. Gandeste-te: o echipa ce nu e obisnuita cu o vreme prea calduroasa se va afla vizibil in dezavantaj, deci nu merita sa pariezi pe ea.

Totodata, o ploaie torentiala poate dezavantaja ambele echipe. Tot ce vreau sa spun este ca si prognoza meteo, precum cotele, poate conduce echipele spre victorie sau le poate incurca peste masura.

Piatadeponturi.ro iti da posibilitatea sa te clasezi cat mai aproape de castig daca iti faci abonament la Business Tips –  https://piatadeponturi.ro/shop/business-tips. Insa, nu trebuie sa uiti un singur lucru – acest abonament nu este pentru persoanele care isi doresc sa aiba doar bilete sigure, ci pentru cele care au inteles deja ca la pariuri sportive totul se invarte in jurul intuitiei si al norocului.

Back To Top