Cum pariem pe meciurile din NBA

Cum pariem pe meciurile din NBA?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca esti parior de profesie, sau un simplu incepator, NBA este in mod cert un nume care ti-a atras atentia. De ce NBA? Pentru ca reprezinta cel mai vizionat campionat american de baschet, unul cu milioane de oameni care il urmaresc inflacarati.

Pentru ca a devenit un adevarat brand, dar nu oricum, ci unul care produce. Produce emotie si bani. Iubitorii de pariuri sportive online asteapta cu sufletul la gura acesta intrecere, cot la cot poate cu casele de pariuri care incearca din rasputeri sa-si largeasca gama de optiuni de pariere, tocmai pentru a veni in intampinarea lor si pentru a beneficia, fireste, de cat mai multi clienti.

Acest lucru nu este foarte greu de realizat. Baschetul este unul dintre cele mai bine cotate sporturi la agentiile de pariuri sportive online, fiind un domeniu ce beneficiaza de o enorma spontaneitate, tactica si creativitate. Pentru a putea paria intr-o agentie pe un meci de baschet, trebuie sa cunoastem in prealabil anumite lucruri.

Ca si in fotbal, sunt necesare strategii diverse, zeci de ore de gandire care sa permita dominarea adversarului si nu in ultimul rand sume considerabile investite in transferuri de jucatorii care sa fie oricand gata oricand de atac. Modificarile de acest gen sunt binecunoscute de catre agentiile de pariuri. Modificarile, schimbarile de jucatori, accidentarile, toate acestea se numara printre informatiile pe care o agentie de pariuri foarte bine pregatita si informata,  le poate cunoaste si pune la dispozitia pariorilor, in timp util, inaintea plasarii mizelor.

NBA are o organizare a competitiei oarecum diferita fata de organizarile competitionale cu care suntem noi obisnuiti in Europa. Campionatul este divizat in doua conferinte – conferinta de est si conferinta de vest- si sase divizii, cate trei in fiecare conferinta – in est exista divizia Atlantic, divizia Centrala si divizia de Sud Est, iar in vest exista divizia Nord Vest, divizia Pacific si divzia Sud Vest. Fiecare echipa joaca cu celelalte de cate doua, trei sau chiar patru ori intr-un sezon regulat. Astfel ca se ajunge ca intr-un sezon regulat o echipa sa aiba de jucat 82 de meciuri.

In urma unui coeficient stabilit intre victorii si infrangeri primele opt echipe din fiecare conferinta se califica in play off. In play off (runda eliminatorie) se joaca patru runde pana a se desemna campioana NBA (care se stabileste intre campioana conferintei de est si campioana conferintei de vest). In play off se joaca pe sistemul „cel mai bun din sapte meciuri”. Asadar se poate ajunge ca echipa care va deveni campioana NBA sa joace 110 meciuri intr-un sezon. Multe posibilitati de a paria, nu-i asa?

Partea mai putin buna in acest sistem\brand denumit NBA este ca pe parcursul desfasurarii campionatului se pot produce o multitudine de schimbari. Este destul de riscant sa se parieze in prima jumatate a sezonului regulat, pentru ca atunci inca se definitiveaza echipe, tactici de joc, strategii de urmat pentru ca echipele respective sa acceada in play off. Totusi, sunt meciuri care sunt interesante, iar pentru cei care urmaresc aceasta competitie nu va fi foarte greu sa conceapa un pariu cu sanse corecte de castig.

Asadar putem face nenumarate variante de pariuri pe percursul unui sezon NBA. Acestea pot fi plasate plecand de la pariurile pentru fiecare meci, trecand prin pariurile pe calificare in play off, apoi pe fiecare meci sau runda a play off-ului, ajungand pana la pariu pe cine va fi campioana Estului sau a Vestului si nu in ultimul rand pe campioana NBA.

Sezonul care sta sa inceapa va fi unul interesant, cu nume care vor marca in mod cert competitia baschetbalistica nord americana. Aici trebuie amintiti in mod clar jucatorii cheie ai echipei campioane ( LeBron James si Dwyane Wade) , dar si jucatori care sezonul trecut au evoluat sub asteptari sau nu au evoluat deloc din cauza accidentarilor ( Kobe Bryant, respectiv Derrick Rose). Acestia reprezinta jucatorii care pot schimba in orice moment soarta unui meci, dar cu siguranta nu sunt numai ei cei care trebuie amintiti.

NBA va capta multa vreme de acum inainte interesul impatimitilor de baschet, pe cel al pariorilor inraiti si pe cel al simplilor amatori de competitii sportive. Este un domeniu sportiv ce va gasi mereu resursele pentru a se numara printre preferintele oricui.

NBA este mai mult decat o competitie. Este aerul pe care il respira jucatorii si emotia de dinaintea partidei. Este bucuria castigului si mirosul banilor.

„I love this game!” spune unul din cele mai cunoscute sloganuri publicitare ale acestei competitii. Ok, il iubesc, dar de ce sa nu fac si niste bani din asta? Platformele de pariuri sportive online pot fi de mare folos in acest scop, iar www.pariuri-sportive-online.ro este cu siguranta una foarte bine pusa la punct, fiind o platforma unde informatia, pronosticul si analiza fac ca totul sa fie un pic mai usor pentru cei care vor sa parieze in acest sport.

0 Shares
You May Also Like