Cumparam baterii pentru laptop online?

Cumparam baterii pentru laptop online?

0 Shares
0
0
0

In ultimul deceniu, vanzarea laptopurilor a atins un record nemaiintalnit vreodata. Aproape ca nu exista vreo persoana care sa nu isi doreasca achizitionarea unui laptop, fie pentru a-l folosi in domeniul in care activeaza, fie sa il foloseasca pentru destinderea sa. De aceea, pe langa oferta magazinelor clasice de specialitate a aparut si o larga oferta online de laptopuri si accesorii pentru acestea.

Unele magazine online vand doar laptopuri, altele vand in special accesorii pentru acestea, dar exista si magazine care vand atat laptopuri, cat si accesorii pentru acestea. Magazinele online specializate pe vanzarea de accesorii pentru laptopuri au toata gama de gadgeturi care sunt necesare acestora.

Astfel se pot achizitiona casti, incarcatoare, baterii, baterii externe, cabluri de descarcare, mufe ale acestora, incarcatoare auto, huse pentru protectie, genti pentru transportul acestora etc. De cele mai multe ori utilizatorii de laptopuri isi doresc achizitionarea acestor accesorii din mediul online pentru ca de cele mai multe ori acestea au un pret mult mai mic.

Dintre aceste accesorii, deosebit de importanta este baterie laptop. Acestea se gasesc in oferta multor magazine online, avand preturi mult mai mici in comparatie cu magazinele clasice. Aceasta se datoreaza in primul rand spatiului de depozitare care in cazul magazinelor clasice este destul de mare necesitand o chirie foarte mare de cele mai multe ori.

In cazul magazinelor online spatiul de depozitare este unul virtual, care nu necesita o chirie. Un avantaj foarte mare al magazinelor online este faptul ca acestea nu au nevoie de personal foarte numeros care sa prezinte marfa existenta pe rafturi. In schimb magazinele online nu au nevoie decat de un operator care sa raspunda la comenzile telefonice sau online.

Acest mare avantaj al pretului face ca cei mai multi utilizatori de laptopuri sa achizitioneze baterii pentru acestea din mediul online. Sigur exista unele mici probleme legate de faptul ca bateriile achizitionate online nu pot fi verificate sau macar atinse inainte de a fi cumparate. Pentru unii acest dezavantaj nu exista pentru ca destule magazine online primesc returnarea produsului in 30 de zile daca acesta nu functioneaza in parametri normali.

Magazinele online se intrec in plus in oferte care mai de care mai avantajose pentru a reusi atragerea cator mai multi clienti. Dintre aceste magazine se remarca Mentor-Market.ro, care comercializeaza diverse baterii pentru laptopuri atat originale cat si compatibile. Preturile acestora variaza in functie de producator sau de compatibilitatea acestora.

Exista in oferta magazinului baterii originale ale unor producatori de top care au preturi destul de mari tinand seama de brandul acestora, dar exista si oferte de asemenea baterii ale unor producatori mai putin cunoscuti care sunt la preturi mult mai mici. Insa multi clienti nu isi doresc achizitionarea unei baterii a brandului respectiv, optand pentru cumpararea uneia compatibile.

Cu cat compatibilitatea acopera un numar mai mare de modele si marci de laptopuri cu atat pretul bateriei creste. Important este ca dumneavoastra sa fiti foarte atent cand achizitionati o astfel de baterie, pentru a vedea daca este compatibila cu laptopul dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like