Sfaturi pentru alegerea scaunului executiv potrivit

Sfaturi pentru alegerea scaunului executiv potrivit

0 Shares
0
0
0

Cauti viitorul tau scaun directorial? Iata cateva puncte cheie pe care trebuie sa le cunosti pentru a te ajuta sa alegi un scaun diectorial care sa raspunda nevoilor si cerintelor tale. Acesta din urma trebuie sa fie absolut reglabil pentru a se adapta la greutatea persoanei pe care o sustine si pentru a oferi un confort maxim.

Criteriile pentru alegerea presedintelui executiv

Chiar daca sa cumperi un scaun directorial poate parea usor, exista cateva lucruri de luat in considerare, astfel incat alegerea ta sa raspunda nevoilor tale. Intr-adevar, in functie de afacerea ta si de cerintele tale, multe modele pot corespunde nevoilor tale.

In primul rand, defineste-ti nevoile raspunzand la 3 intrebari: pentru ce tip de activitate cauti un scaun executiv? Care va fi functia sa principala? Cat de des il vei folosi?

Raspunsul la aceste intrebari va afecta modelul de scaun executiv pe care il alegi. De exemplu, in functie de faptul ca lucrezi intr-un birou sau un laborator, acelasi model de scaun nu va indeplini aceleasi cerinte. In contextul unei activitati statice, alegerea unui scaun directorial ergonomic este recomandata pe scara larga.

Scaun executiv: toate modelele noastre diferite

Pentru a satisface nevoile si cerintele tuturor clientilor, s-au selectat diferite modele de scaune de birou directorial. De la modelul clasic la modelele de scaune executive de top, descopera categoriile de modele de scaune executive!

  • Fotoliu clasic de birou: printre gamele de scaune, vei gasi fotolii executive clasice, care sunt potrivite pentru functii de conducere, precum si pentru birouri sau lucrari de uz general. Designul simplu si discret al unui scaun directorial cu masaj si suport pentru picioare SIB 050 ii permite sa se integreze in toate tipurile de medii de lucru.
  • Scaun de birou din piele: gama de scaune executive din piele ofera o foarte buna valoare pentru bani oferiti. De fapt, in functie de bugetul alocat achizitionarii fotoliului, vei putea opta pentru un fotoliu care sa iti ofere confort si soliditate.
  • Scaun executiv ergonomic: se ofera diferite modele de scaune ergonomice special concepute pentru a-ti oferi un confort maxim si pentru a satisface nevoile corpului tau. Modelele ergonomice necesita totusi o investitie financiara mai mare.
  • Fotoliu de lux si design: descopera fotolii executive de inalta calitate, cu un design modern si un finisaj remarcabil.

Cum sa stai in scaunul tau executiv?

Indiferent daca scaunul tau este un entry-level sau un scaun executiv din piele de inalta calitate, stii ca pentru a fi asezat corect trebuie mai intai sa reglezi corect scaunul.

Deci, incepe mai intai regland corect scaunul in functie de dimensiunea ta si de inaltimea biroului. In mod ideal, cand esti asezat, unghiul ar trebui sa fie de 90° cu coapsele; picioarele ar trebui sa fie plate pe podea. In ceea ce priveste bratele, acestea ar trebui sa fie, de asemenea, pliate peste birou si sa poata ajunge la tastatura si mouse-ul computerului fara efort.

Apoi, in ceea ce priveste postura corecta, este important sa poti sta in pozitie verticala si sa iti simti spatele sprijinit pe spatarul scaunului directorial!

0 Shares
2 comments
  1. Este esential sa ai un scaun bun cand stai multe ore la birou, multumesc pentru recomandari!

Comments are closed.

You May Also Like