Prezentare iPhone X

Toate persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone nou, se gandesc sa isi aleaga un model care sa fie mai performant decat cel pe care il detin in prezent.

Tocmai de aceea, atat fanii Apple si nu numai, ar putea sa isi indrepte atentia spre terminalul iPhone X, care insotit de cateva accesorii iPhone, poate insemna cea mai buna alegere a unui smartphone.

In ceea ce priveste terminalul iPhone x, trebuie mentionat faptul ca acesta dispune de un ecran Super Retina de 5.8 inch care incape perfect in mainile utilizatorilor si care le incanta acestora ochii.

Ecranul acestui model de la Apple a fost special realizat fiind folosite tehnici si tehnologii de ultima generatie care permit ca afisajul sa urmareasca perfect toate curbele telefonului, pana la marginile rotunjite ale acestuia. Tot referitor la ecran, trebuie mentionat faptul ca acesta are o rata de contrast de 1.000.000:1.

Telefonul vine cu o noutate, si anume cu functia Face ID, astfel ca autentificarea este cea mai sigura existenta la un smartphone de la aparitia acestora pe piata si pana in prezent.

Un alt punct forte al acestor telefoane este reprezentat de camerele foto duale de 12 MP, care permit realizarea unor fotografii de invidiat, astfel ca arta fotografica este la indemana tuturor celor care detin un asemenea model de la Apple.

Referitor la camera foto a acestor telefoane trebuie mentionat faptul ca aceasta vine cu cateva noutati si cu cateva functii astfel incat sa surprinda in cel mai placut mod utilizatorii, iar aici discutam despre functiile Animoji sau Iluminare Portret.

Un alt detaliu important care trebuie mentionat in acest articol este faptul ca terminalul iPhone X dispune de procesorul neural A11 Bionic, care este fara doar si poate cel mai puternic si cel mai inteligent procesor intalnit vreodata pe un smartphone, acesta fiind capabil sa ajunga la un numar record de 600 de miliarde de operatiuni pe secunda.

A 11 bionic este cu aproximativ 70% mai puternic decat A 10 Fusion, asa ca o comparatie intre un model iPhone X si un model iPhone 7 care dispune de A 10 Fusion este practic inutila.

Expertii de la Apple care au gandit acest model foarte performant, au mers pe ideea ca traind intr-o lume wireless este nevoie de incarcare wireless, asa ca dispozitivele iPhone X pot fi incarcate wireless.

Cat despre sistemul de operare al terminalului, acesta este iOS 11, care este o versiune impecabila iOS, in comparatie cu versiunile anterioare.

Trebuie mentionat faptul ca pe langa toate aceste detalii, toti cei care intentioneaza sa isi aleaga un astfel de model iPhone, trebuie sa stea foarte bine si din punct de vedere financiar, in conditiile in care pentru oamenii de rand, un astfel de terminal costa o avere.

Specificatiile tehnice ale terminalelor iPhone X, impreuna cu designul minunat al acestor doua telefoane pot reprezenta doua motive intemeiate pentru toti cei care au de gand sa isi cumpere un asemenea model de la Apple, iar acestia cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta.

Back To Top