Personalizarea produselor prin gravare

0 Shares
0
0
0

Micii producatori aflati la inceput de drum trebuie sa stie ca imaginea produselor si promovarea acestora este cheia succesului afacerii lor.

Principala metoda de personalizare este imprimarea siglei pe eticheta sau ambalaj, realizandu-se un design cat mai atragator al acestora, insa producatorii cu experienta stiu ca un element distinctiv pus pe produs il va face usor de recunoscut de catre consumatori.

Asadar, investitia in dotari pentru gravare cu laser poate fi inca o cheltuiala de luat in considerare la inceperea unei afaceri de productie, fie ca produsele sunt realizate din metal, fie din alte materiale, precum plastic, lemn, sticla sau cauciucuri. Lucrarile de gravare se pot face si apeland la firme care ofera astfel de servicii daca numarul obiectelor de gravat nu este mare.

Sigla pe fermoar sau pe nasturi

Hainele pot fi personalizate prin imprimarea siglei, dar se pot folosi si nasturi sau fermoare pe care sa fie gravata sigla. De asemenea, se pot realiza alte elemente decorative din metal sau plastic pe vestimentatie, care pot fi ornate cu modele care sa includa si logo-ul producatorului.

Daca producatorul realizeaza obiecte de marochinarie, si acestea se pot decora cu elemente de metal gravate, fie cu fermoare pentru genti, fie catarame pentru curele sau pentru pantofi.

Obiecte de metal cu sigla producatorului

Orice produse realizate din metal (cutii, tacamuri, vase, obiecte de scris etc.) se pot personaliza prin gravare cu laser, marcandu-se sigla si numele marcii daca spatiul permite.

In functie de buget, grafica siglei gravate poate fi marcata si prin culori, astfel fiind mai atragatoare.

Bijuterii gravate

Bijutierii sunt adevarati artisti ai ornamentelor, inclusiv al celor gravate. Bijuteriile pot fi realizate intr-un stil specific unui bijutier, la care gravura poate fi un elemente de design caracteristic, o semnatura.

De asemenea, clientii care cumpara bijuterii pot solicita personalizarea verighetelor, a inelelor, medalioanelor cu informatii semnficative pentru ei, mesaje sau simboluri.

Oricare ar fi scopul gravarii unui obiect, o astfel de marcare nu se sterge in mod normal, fiind o solutie ideala de a pune amprenta pe un lucru. Lucrarile de gravura pot fi completate in personalizarea unui obiect prin taierea unei suprafete cu laser, iar prin embosare se poate da volum unei suprafete.

0 Shares
You May Also Like