Samsung Galaxy Note 9

New Samsung Galaxy Note 9

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre smartphone-uri, trebuie sa precizam ca Samsung este fara doar si poate unul dintre cele mai importante branduri de pe piata.

Atunci cand discutam despre dispozitivele celor de la Samsung, trebuie deasemenea sa precizam ca modelul Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai performante dispozitive atat ale brandului cat si de pe piata.

Dispozitivul dispune de un spatiu de stocare de 128 GB, care insa poate fi extins cu un card de memorie de maxim 512 GB, asa ca utilizatorii vor avea suficient de mult spatiu liber la dispozitie.

In momentul in care discutam despre memorie si spatiul de stocare este foarte important sa aducem si memoria RAM in discutie, iar aici trebuie facuta precizarea ca modelul Galaxy Note 9 dispune de 6 GB memorie RAM, dublu cat un model iPhone 8 de exemplu.

Acest dispozitiv este ideal pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul pentru a se juca, atat datorita faptului ca dispune de un ecran urias de 6.5 inch, cat si pentru ca dispune de un procesor de ultima generatie care reduce decalajul si care dispune de un sistem de racire cu apa – carbon, ideal pentru evitarea supraincalziri.

Se spune despre telefon ca este ideal deasemenea si datorita faptului ca rezista incarcat intreaga zi, insa este dispozitivul care poate sa fie incarcat wireless, fara a fi nevoie sa fie legat de o priza.

Plus de asta, modelul Samsung Galaxy Note 9 poate fi echipat cu o husa cu acumulator Samsung, ideala atat pentru a proteja telefonul cat si pentru a-i incarca atunci cand este cazul, datorita acumulatorului extern din dotare.

Tot atunci cand discutam despre performantele telefonului trebuie sa amintim faptul ca acesta dispune si de boxe stereo legate de AKG, care ofera un sunet mult mai clar si cu un volum mult mai ridicat.

Dispozitivul este foarte rezistent la apa si la praf, astfel ca poate fi scufundat sub apa chiar si timp de 30 de minute, dupa care sa functioneze perfect, dat fiind faptul ca este creat in conformitate cu standardul pentru protejarea telefonului IP68.

Utilizatorii care isi doresc sa foloseasca mai mult telefonul pentru a face poze, au acum motive de bucurie, pentru ca acesta este dotat cu doua camere foto principale de cate 12 MP fiecare dintre ele.

Apoi nu trebuie sa uitam nici camera foto frontala care este de 8 MP, si care este ideala pentru realizarea unor selfie-uri perfecte.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca sistemul de operare al telefonului este Android, asa cum ne-a obisnuit Samsung pana acum, insa dispozitivul dispune de cea mai noua versiune de Android.

Apoi trebuie precizat faptul ca dispozitivul dispune de o multime de senzori, printre care senzor de amprenta, senzor de miscare, accelerometru, barometru, plus o multime de alti senzori.

Asadar, in momentul in care esti fan al telefoanelor mobile fabricate de Samsung si iti doresti un dispozitiv foarte performant, cu siguranta modelul Galaxy Note 9 este modelul spre care trebuie sa iti indrepti atentia cat mai rapid.

0 Shares
You May Also Like