Cat de important este sa oferi flori

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca aveti o relatie de lunga durata sau sunteti doar prietenii cu beneficii, veti dori sa cumparati flori, si nu doar de Valentine’s Day. De ce? Dragi prieteni, cred ca este timpul sa invatam … Iata cateva exemple cand se impune sa oferim flori, pe care ni le pune la dispozitie Flori.ro.

Toti avem un prieten care nu doreste niciodata sa stea de vorba, dar suna doar cand vrea ceva? Enervant, nu? Ei bine, este aceeasi idee atunci cand vine vorba de a da flori unei fete. Nu poti sa-i dai flori doar cand vrei ceva sau cand este o situatie critica.

Mai devreme, trebuie sa stabiliti un precedent, dandu-i flori atunci cand lucrurile sunt bine. Aceasta creeaza o asociere: “Flori = Happy Times”. Apoi, cand va certati, poti sa cumperi florile pentru a-i aminti acele vremuri fericite. Eu il numesc Principiul Happy Times.

Iata cateva Happy Times pentru a lua in considerare livrarea de flori:

Sa spui “Imi pare rau”. Baieti, stim cu totii ca merge, dar functioneaza cel mai bine atunci cand urmeaza principiul Happy Times.

Pur si simplu. Aceasta este cea mai importanta parte a principiului Happy Times. Trebuie – trebuie absolut – sa ii dai florile la intamplare “doar pentru ca”, de doua pana la patru ori pe an.

Pentru a face ca intr-adevar sa para aleatoriu, incercati sa o faceti cel putin la o saptamana sau doua dupa orice evenimente major sau certuri mari. Aceasta o pastreaza o stare foarte prietenoasa in viata voastra si ajuta la mentinerea iluziei amandoi sunteti intr-o Happy-Times Fantasy.

A treia intalnire. Ai avut o noapte interesanta si vrei sa ii arati ca esti un adevarat domn? Trezeste-o la opt si  surprinde-o cu un buchet frumos. S-ar putea sa fie ciudat, dar ea o il iubi. Am sa repet asta. Nu conteaza cat de tare crezi ca este inutil, ea va iubi acest gest.

Aceasta functioneaza la orice data, nu doar in a treia zi. Cu toate acestea, florile la prima intalnire pot fi un pic prea old school, iar florile la a doua intalnire poate genera impresia gresita ca esti “tip perfect” suprauman. Ceea ce nu esti. Deci, nu flori inainte de a treia intalnire.

Zi de nastere. Optional. Exista intotdeauna prajituri.

Aniversare. Evident, florile sunt o modalitate excelenta de a o lasa sa stie ca iti pasa de aniversarea ei – si ce modalitate mai buna de a asocia flori cu Happy Times?

Dimineata urmatoare. Ati avut o experienta uimitoare noaptea trecuta. Incredere. Devotament. Comunicare. Trimite-i niste flori cu o nota care spune “multumesc ca mi-ai deschis ochii noaptea trecuta”. Aminteste-ti ca dai flori pentru a stabili un lucru si a transmite ceva. Asa e, Happy Times.

Ziua indragostitilor. Bine, acest lucru este foarte evident. In Statele Unite, de exemplu, Ziua Indragostitilor este o zi speciala, inventata de companiile de flori, pentru a te forta sa cheltuiesti de trei sau patru ori mai mult decat a-i face in mod normal pentru flori.

Dar o sa va spun un mic secret.  “Micul secret” pe care companiile de flori nu doresc sa-l cunoasteti!  Secretul? Daca urmati liniile directoare de mai sus – in special cumparati florile “Doar pentru ca” – va observa cu greu ca nu a primit flori de Valentine’s Day!

0 Shares
You May Also Like