Huse telefoane, carcase telefoane – De ce ai nevoie de ele?

0 Shares
0
0
0

Trebuie sa stiti ca riscati foarte mult atunci cand folositi un telefon “in pielea goala”. Sa-l imbraci intr-o husa sau o carcasa este un “must” si o sa-ti arat mai departe exact ce se intampla. Cunoasteti sunetul agonizant al unui smartphone scazut printr-o multime de oameni.

Poooc! Sunetul este urmat de obicei de un “ooohhhhh” al persoanelor din apropiere, in timp ce vinovatul isi ridica repede telefonul de la pamant ca sa verifice – a scapat intreg sau nu? S-a spart displayul sau nu?

Acesta este un sunet al naibi de rau si parca devine si mai ingrozitor atunci cand telefonul era asa cum spuneam in introducere “in pielea goala”, fara nicio carcasa de protecteie. Cumva, oamenii prefera sa se joace cu focul atunci cand vine vorba despre protejarea smartphone-urilor lor.

E foarte interesant cum se intampla acest lucru. Adevarat cu unele persoane prefera sa-si simta cu adevarat telefonul in mana. Nu suporta carcasele si faptul ca acestea fac telefonul sa arate si mai voluminos. Dar din fericire piata abunda in acest moment de huse iphone 7 plus super cool, suficient de groase incat sa nu fie deranjante.

Square Trade, o companie de protectie si asigurari de mobile phone, a declarat de curand ca in SUA americanii au cheltuit cel putin 2.4 miliarde de dolari pentru a-si repara telefoanele stricate doar in timpul vizionarii unui eveniment sportiv.

Poftiiiim? Exact. E incredibil ce poate face mania din om. Daca cineva a varsata niste bautura pe telefon de emotie ca echipa preferata a marcat, este foarte usor sa te alegi cu un telefon defect.

Si nu numai fanii sportului isi strica telefoanele. Toate lumea face acest lucru. Peste tot in lume, chiar in acest moment un telefon este scapat din mana. Smartphone-urile sunt mai mici, mai sensibile si mai vulnerabile ca niciodata, ceea ce le face sa fie atat de greu de inteles. Iata de ce trebuie sa va protejati smartphone-ul ca lumea folosind o husa sau o carcasa buna.

Inlocuirea telefoanelor smart este costisitoare. Cu alte cuvinte te costa scump sa-ti repari sau sa-ti inlocuiesti smartphone-ul. Reparatiile pentru displayuri sparte sunt destul de costisitoare, plus ca necesita timp. Inlocuirea pieselor de baza nu reprezinta o solutie ieftina iar un impact major poate afecta piese interne – lucru de care nu o sa va dati seama imediat.

Toata lumea a trecut la un moment dat cand a scapat telefonul din mana, chiar si pe o suprafata moale (de exemplu in pat). Nu aveti cum sa evitati acest risc. Iar daca nu va fi acesta, va fi altul – conditiile extreme de temperatura, persoanele din jur, copiii dumneavoastra carora le place sa va butoneze telefonul cand nu sunteti prin preajma etc.

Situatiile pot continua. De aceea este extrem de important sa mergeti intr-un magazin de huse telefoane si carcase telefoane pentru a va alege solutia optima de protectie.

Pentru huse telefon, husa piele, huse silicon va invitam sa accesati site-ul https://husecool.ro unde gasiti solutii foarte bune la preturi avantajoase.

0 Shares
You May Also Like