Cum sa alegi salonul potrivit pentru unghiile tale?

Cum sa alegi salonul potrivit pentru unghiile tale?

0 Shares
0
0
0

Manichiura, pedichiura, nail-art, ingrijirea mainilor si picioarelor, extensia sau repararea unghiilor, nu este intotdeauna usor sa alegi  acel salon manichiura pedichiura Bucuresti potrivit pentru a-ti infrumuseta unghiile si care sa te faca sa te simti bine si frumoasa.

Descopera in acest articol toate sfaturile pentru un serviciu care sa corespunda asteptarilor tale!

Pe ce criterii ar trebui sa te bazezi?

De la saloanele de cartier la marile lanturi de infrumusetare, pana la alegerea stabilimentului care sa raspunda asteptarilor tale, este mai presus de toate problema sa stii ce cauti. Care sunt cele mai importante criterii de selectie ale unui salon de manichiura pedichiura pentru tine?

  • Tipul si varietatea serviciilor;
  • Intervalul de pret;
  • Tipul de sufragerie;
  • Suport cu sau fara programare;
  • Ore de deschidere ;
  • Locatia spectacolului;
  • Viteza serviciului.

Salon de unghii sau nail bar: pe care sa o alegi?

Pentru infrumusetarea si ingrijirea unghiilor tale, exista doua tipuri de saloane specializate: salonul de manichiura sau barul de unghii.

Salonul de unghii ofera tratamente si servicii de infrumusetare a unghiilor, dar poate oferi si alte servicii precum masaje, spa-uri sau tratamente specializate pentru maini si picioare. Confortabil si intim, salonul de unghii este perfect pentru cei care doresc sa-si ia timp si sa ia o adevarata pauza de frumusete.

Nail bar este un concept din Statele Unite ale Americii, de expresie a frumusetii unghiilor. Fara programare, serviciile sunt imediate si rapide. Spre deosebire de salonul de unghii, barul de unghii ofera doar manichiura si pedichiura, si in general la un pret mai accesibil. Barul de unghii ofera o atmosfera plina de viata si prietenoasa potrivita pentru vizite cu prietenii.

Tehnician de unghii la domiciliu: alte avantaje

Daca in ciuda cercetarilor tale nu gasesti un salon satisfacator, poti oricand sa contactezi manichiuristele care lucreaza direct la domiciliul clientilor lor.

Perfect pentru persoanele care au dificultati in deplasare, stilistul de unghii aduce toate echipamentele necesare, si intervine direct la tine acasa. Preturi accesibile, servicii personalizate, nail stylistul la domiciliu ofera o calitate echivalenta saloanelor.

Saloanele de unghii, barurile de unghii sau tehnicienii de unghii la domiciliu au toate scopul de a avea grija de unghiile tale. Cere sfaturi prietenilor tai, uita-te la recenziile online, viziteaza site-ul si priveste fotografiile serviciilor, vei gasi rapid targul care ti se potriveste!

Eliberarea de stres

Stim cu totii ca masajele corporale sunt cea mai buna modalitate de a te relaxa si de a-ti  restabili nervii.

Cu toate acestea, uneori, tot ce este nevoie este un masaj al mainilor si picioarelor. Manichiura si pedichiura sunt o modalitate excelenta de a te relaxa in timp ce iti imbunatatesti aspectul mainilor si picioarelor.

Uneori, sub stres, oamenii incep sa-si muste cuticulele, lasandu-le uscate, crapate sau chiar uneori sangerand. In perioadele de stres, manichiura sau pedichiura este cea mai buna alternativa la masajul corporal pentru a te relaxa. Mai mult, iti va oferi o unghie draguta care iti va aduce automat zambetul pe buze. Dar pentru cele mai bune rezultate, ar trebui sa contactezi saloane de unghii specializate.

0 Shares
You May Also Like