Astazi, cei mai multi oameni detin un smartphone. Adevarata revolutie a ultimilor zece ani, aceste tehnologii condensate sunt totusi atat de puternice, cat si fragile. Pentru a-si promova longevitatea, este necesar sa le protejam cu produse adaptate in mod special.
Si pentru a proteja mai bine aceste obiecte care au devenit aproape indispensabile pentru un numar mare de consumatori, solutiile nu lipsesc. Pentru a satisface cerintele fiecaruia, fiecare tip de protectie raspunde unor nevoi diferite.
Si daca siguranta este obiectivul principal al protectiilor, designul nu este neglijat. Dimpotriva. Daca aveti un iPhone si v-ati virusat apelati la reparatii iPhone Bucuresti.
O protectie pentru telefonul tau? Pentru ce?
Din ce in ce mai mult, telefoanele mobile devin monstri tehnologici. In cautarea unor performante tot mai mari, producatorii isi dezvolta constant produsele pentru a raspunde nevoilor noastre in crestere.
Versatilitatea acestor dispozitive a devenit principala lor trasatura. Initial destinat sa furnizeze comunicatii mobile, vocatia telefoanelor mobile s-a schimbat acum. Atat de mult incat functiile acestor telefoane mobile sunt acum multiple. Aceasta este si ceea ce a schimbat numele acestor terminale. Telefoanele mobile simple au evoluat, fiind numite acum smartphone-uri.
Dar versatilitatea acestor smartphone-uri nu este singura lor caracteristica. Atat telefonul, consola de jocuri, player-ul muzical, aparatul de fotografiat sau sursa de stocare, aceste produse se disting, de asemenea, de costurile acestora. In timp ce smartphone-urile entry-level sunt in general disponibile pentru mai putin de 200 de euro, cele mai performante modele sunt mult mai scumpe.
Acestea pot ajunge, in unele cazuri, la mai mult de 1000 de euro. Confruntate cu investitiile pe care le implica, aceste obiecte necesita o atentie deosebita. Mai ales ca aceste smartphone-uri s-au raspandit pe scara larga. Cu activele, pe de o parte, dar si cele mai vechi, precum si cele mai tinere.
Neplitudinea unora sau lipsa de atentie a altora sunt adesea responsabile pentru caderi. Pentru a evita dezastrele si pentru a proteja aceste dispozitive, sunt astfel disponibile diferite mijloace.
Corpul si bara de protectie, elemente esentiale pentru a va proteja telefonul smartphone
Ca si in cazul oricaror produse de inalta tehnologie, unul dintre elementele principale de protejat este corpul.
Conservarea aspectului exterior al produsului protejeaza eficient componentele interne si, astfel, promoveaza buna functionare a telefonului. In acest caz, pentru a proteja telefoanele inteligente au fost dezvoltate multe alternative.
Pe de o parte, gasim carcasele clasice. Acestea sunt de obicei concepute astfel incat sa acopere spatele smartphone-ului. Carcasele sunt impartite in mai multe categorii, care se disting in principal prin compozitiile lor. Astfel, este posibil sa se gaseasca carcase flexibile, dar si modele mai rigide.
Pentru aceste carcase diferite, se folosesc in principal trei materiale. Pe de o parte, gasim siliconul, inevitabil. Prin compozitia si flexibilitatea sa, acesta din urma ofera avantajul de a absorbi socurile intr-o anumita masura. Datorita adaptabilitatii acestui material, carcasele de silicon pot fi usor indepartate. La nivelul carcasei, se foloseste adesea si poliuretanul. Putin mai rigid, ofera un compromis bun intre flexibilitatea siliconului si rigiditatea plexiglasului.
Plexiglasul, tocmai, ofera carcase, care sunt mai fine. Acestea, prin urmare, modifica usor doar aderenta dispozitivului. Cu toate acestea, rigiditatea acestor carcase este de asemenea un dezavantaj in faptul ca socurile pot fi fatale. Este intr-adevar comun ca acest tip de carcasa se rupe in caz de cadere.
Carcasele pot fi realizate si din materiale precum piele si tesaturi. Redarea este apoi diferita si de asemenea protectia. Pentru tesatura, protectia va fi aproape inexistenta. Pentru piele, grosimea materialului va proteja in continuare telefonul smartphone, dar protectia nu va fi ideala.