De ce sa amanetam telefoanele?

De ce sa amanetam telefoanele?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile nu merg foarte multa vreme daca nu sunt incarcate iar pentru a incarca telefoanele va trebuie si un incarcator si trebuie sa va mai si amintiti sa icarcati periodic telefonul pe care il aveti si pe care nu il mai utilizati pentru ca i se va strica bateria si nimeni nu vrea sa cumpere un telefon care nu are baterie si de asemenea, daca il veti vinde cu bateria stricata veti lua mult mai putin pe el.

Pentru a scapa de grija fostului telefon va recomandam amanet telefoane.

O alta idee importanta este sa vindeti sau sa duceti telefonul a amanet cu tot cu incarcator pentru a primi o suma mai mare. Un incarcator nu este scump insa atunci cand vindeti telefonul cu toate celelate accesorii pe care le are, incluzand aici castile, incarcatorul, cablul de date, lasati o alta impresie si puteti cere ceva mai mult decat daca dati efectiv telefonul si atat.

Daca puneti pur si implu telefonul, chiar si cu accesorii pe un site de anunturi va trebui sa asteptati pana cand gasiti un cumparator.

Va vor suna multe persoane, si totul poate sa devina stresant. Nu toti cei care suna cumpara si cei care vor sa cumpere vor incerca sa negocieze pretul pe care voi il cereti si atunci veti avea nenumarate discutii. Poate dura si jumatate de an pana cand veti reusi sa vindeti telefonul si de aceea, telefonul se va devaloriza si veti fi nevoiti sa mai scadeti din pret.

In toata aceasta perioada va trebui sa aveti grija, asa cum am spus si mai sus sa mai incarcati din cand in cand telefonul pentru a nu i se strica bateria.

Deci, o gramada de bataie de cap pentru ceva care in final poate sa ajunga sa nu mai coste nici jumatate din cat ati fi vrut sa luati pe el, plus toata durerea de cap si toate discutiile telefonice cu diversi oameni, fara sa ii includem aici pe asa numitii glumeti care suna doar pentru a va scoate din sarite. Este mult mai simplu sa mergeti la un amanet pentru telefoane si sa lasati acolo tot ceea ce aveti.

Procedura este simpla, luati telefonul, il puneti in cutie daca o mai aveti, puneti in aceeasi cutie si castile, incarcatorul si cablul de date, de asemenea, daca le mai aveti si mergeti la casa de amanet. Acolo o persoana va evalua telefonul.

Va recomandat sa il duceti cu bateria incarcata sau partial incarcata pentru a putea dovedi ca elefonul functioneaza perfect.

Dupa ce faceti asta persoana care il evalueaza va va lua toate datele si va va pune sa semnati un formular in care acceptati conditiile de amanetare, pe care va recomandam sa il cititi si va veti primi banii in functie de evaluarea facuta. Desigur daca nu sunteti multumiti de suma primita puteti renunta si puteti incerca in alta parte.

Casa de amanet are nevoie de datele dumneavoastra pentru a evita furturile. Toate datele sunt tinute intr-o baza de date si in cazul in care sunt raportate furturi politia poate verifica aceasta baza de date.

0 Shares
You May Also Like