Cum ar trebui sa structurati un site?

Cum ar trebui sa structurati un site?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a redacta continutul unui site, luati in considerare ce cuvinte cheie sunt cele mai importante si detaliati modul de creare a paginilor pentru a se potrivi fiecarui grup important de cuvinte cheie din tema site-ului dumneavoastra si structura de navigare bazata pe valoarea de piata.

Trebuie sa tineti cont de intreruperile logice ale segmentarii pietei, importanta clasarii si a ratelor de conversie. Daca doriti sa folositi o foaie Excel sau alt program pentru a vizualiza structura site-ului, exista o mini-captura de ecran in foaie Excel care prezinta exemple de date despre modul in care puteti sa aliniati cuvintele cheie.

De asemenea, asigurati-va ca cele mai importante categorii si pagini sunt legate de site-ul web si ca va conectati la fiecare pagina de pe site-ul dumneavoastra din cel putin o alta pagina de pe site, folosind un text de ancorare consistent in browserul dumneavoastra. Daca nu sunteti foarte sigur de continutul site-ului, incepeti sa creati pagini de inalta calitate despre respectivul subiect.

Cum se procedeaza pentru siteuri si optimizare seo? Exista cateva recomandari in continuare. Titlurile paginilor descriptive unice joaca un rol crucial intr-o campanie de optimizare a motoarelor de cautare, pentru ca apar in rezultatele cautarii si multi utilizatori leaga paginile care utilizeaza titlul paginii ca text de ancorare a link-ului.

Daca este posibil, creati etichete meta descriere, iar in cazul in care cuvintele cheie relevante pentru o pagina au mai multe formate este util sa focalizati descrierea meta pe versiunile pe care nu le-ati utilizat in titlul paginii.

In privinta continutului paginii, asigurati-va ca scrieti pentru oameni si folositi etichete care ajuta la sectionarea logica a continutului, astfel se va imbunatati capacitatea de scanare si structurarea documentului.

Fiecare pagina trebuie sa fie suficient de unica, deci nu permiteti indexarea unor pagini care au continut duplicat. Revenind la cuvintele cheie, alegerea lor este un proces continuu, pentru ca evolutia consumatorilor este permanenta, iar acestia isi schimba modul de cautare si cumparare, iar cuvintele cheie trebuie sa se schimbe si ele.

Exista cateva tipuri de cuvinte cheie, un cuvant cheie principal, un cuvant cheie derivat din cel principal, un cuvant cheie explicativ si un cuvant cheie bazat pe intrebare. Daca este clar ce inseamna cuvintele cheie principale, derivate sau explicative, cuvantul bazat pe intrebare este acel cuvant care este folosit de cei care folosesc motoarele de cautare si cauta raspunsuri la intrebari. SEO studiaza ce fel de intrebari are audienta pentru a se veni cu raspunsurile.

Modul de cautare si de raspuns este in atentia Google, care doreste sa imbunatateasca experienta utilizatorilor, care adreseaza intrebari, iar la intrebari nu doreste doar rezultate simple, ci doreste sa obtina raspunsurile clare si potrivite.

Desigur ca nu este o munca simpla, dar prin SEO de ani de zile s-a reusit sa se obtina rezultatele dorite de catre utilizatorii de Internet care nu mai au timp sa piarda dupa cautarea si gasirea raspunsurilor, iar in ultimii ani nu se mai intampla acest lucru, pe prima pagina din motoarele de cautare, sunt acele site-uri bine structurate care au implicat SEO in dezvoltarea lor.

0 Shares
You May Also Like