Ce trebuie sa stii despre structura unui site web?

Ce trebuie sa stii despre structura unui site web?

0 Shares
0
0
0

Multe companii inca mai cred ca structura traditionala a unui site web ar trebui sa fie: Acasa Despre noi Misiune si servicii si produse viziune si de contact.

In 15 ani de proiectare de site-uri cu cei mai multi clienti care cred ca nu este foarte important modul de a organiza site-ul chiar si atunci cand este sugerata calm analiza problemei de continutul si structura multe companii sunt dezinteresate ca si in cazul in care continutul paginii nu a este important si singurul lucru important este sa aveti un site web online. O asemenea abordare este din start gresita.

Aceasta este cu siguranta cea de a doua mare greseala ca 90% din intreprinderi in proiectarea site-ul lor par intr-o graba de a publica site-ul cu continut si sa se concentreze mai mult pe aspectul vizual „pentru a arata bine“. Va recomandam un web design tutorial inainte de a merge pe acest drum gresit.

La ce va puteti astepta atunci cand va lansati paginile web aceste lucruri raman neobservatedeoarece nu ofera nici un beneficiu sau noutate atractiva pentru utilizatori

Modul corect de a planifica continutul unei pagini web se bazeaza pe cercetarea pietei si cunoasterea clientilor si a produselor dvs.

Site-ul trebuie sa raspunda la intrebarile de la clientii dumneavoastra si ar trebui sa ofere clientilor informatii nevoie pentru a lua o decizie, aceasta ar trebui sa informeze, sa educe si ar trebui sa fie un instrument pe care afacerea dvs. clientii si angajatii, chiar si furnizorii il pot utiliza toate momentele.

Cele mai izbitoare sectiuni ale site-ului dvs. ar trebui alese cu atentie si textele pe care le plasati ar trebui sa fie scrise cu utilizatorii in minte.

La fel de comun este sa credem ca doar prin vizitarea unei pagini web, clientii si vanzarile vor ajunge singure la noi. Am vazut multe companii in curs de dezvoltare a unui site, dar nu aveau nici o strategie de promovare, publicitate sau marketing pentru a promova site-ul, si asta poate fi comparat cu cumpararea unei masini luxoase pe care sa nu o folositi niciodata.

O pagina web este un instrument puternic, similar unei masini industriale si nu este suficient sa o aveti, trebuie sa fie folosit zilnic pentru a profita de ea.

O modalitate de a utiliza site-ul dvs. este sa incercati sa obtineti clientii, angajatii, furnizorii sau potentialii clienti.

Atata timp cat va aduceti angajatii si furnizorii dvs. pe site-ul dvs., il veti folosi in mod constant si pagina va incepe sa prinda viata.

O pagina live este una care este actualizata cu noi informatii in mod constant, o pagina este una pe care un utilizator poate vizita de mai multe ori pentru a gasi intotdeauna ceva util si diferit. O asemenea pagina este un instrument indispensabil pentru angajati, furnizori si clientii si la care vin prin necesitate.

Pe de alta parte, o pagina moarta este una care ramane la fel timp de luni sau chiar ani si o pagina care nu este actualizata este mort si rareori vizitata de oricine, chiar si de motoarele de cautare, precum Google care acceseaza pagina la o anumita perioada de timp, deoarece exista actualizari sau modificari.

 

0 Shares
You May Also Like