YouTube si promovarea site-urilor

0 Shares
0
0
0

Strategiile de marketing și promovarea site-urilor mai ales în mediul online sunt într-o continuă evoluție de la zi la zi. Tocmai de aceea, astăzi, nu doar rețelele de socializare reprezintă o sursă de promovare, ci și YouTube.

Dar, despre avantajele acestuia vom discuta chiar în acest articol, astfel încât să vă formați o idee cu privire la această platformă, în cazul în care erați sceptici.

Vizualul captează atenția 

De câte ori vi s-a întâmplat să achiziționați un produs doar datorită ambalajelor? Nu de puține ori, nu-i așa? Chiar dacă a avut o calitate îndoielnică, aspectul produsului a fost cel care v-a convins. Acest lucru poate fi în avantajul dumneavoastră, tocmai datorită platformei YouTube. Astfel, oamenii vă vor cunoaște afacerea și se vor putea alătura doar cu ajutorul unui scurt filmuleț de prezentare.

De asemenea, vă puteți extinde afacerea și pe această platformă, postând regulat diverse clipuri, despre afacerea dumneavoastră Acest lucru va permite vizitatorilor să cunoască mai mult ce se află în spatele site-ului, devenind mult mai apropiați și formând o comunitate ce va crește treptat.

Deveniţi mai convingător

Contactul vizual este foarte important în marketing, tocmai de aceea tot mai mulți antreprenori angajează promoteri pentru a crește numărul vizitatorilor sau al clienților. Chiar dacă dumneavoastră nu vă vedeți publicul, acesta vă poate vedea și vă poate cunoaşte, doar printr-un singur fişier video.

Astfel, veţi deveni mult mai credibil și mai convingător în faţa acestora, mai ales cu ajutorul unor argumente solide în faţa oamenilor. Suntem de părere că o vorbă valorează mai mult decât o mie de cuvinte, lucru valabil şi în marketing sau promovare.

Cu toate acestea, recomandăm să vă menţineţi pe o linie de plutire, fără să vă sufocaţi publicul cu anunţuri în care să vă viziteze site-ul. Încercaţi întotdeauna să îi convingeţi, astfel încât aceştia să fie curioşi şi dornici să o facă, fără să se simtă obligaţi de acest lucru.

În concluzie, sperăm ca pe baza acestui articol, să fiţi mai deschişi în ceea ce priveşte platforma YouTube pentru promovarea site-ului dumneavoastră.

Numărul persoanelor care folosesc această platformă este în continuă creştere şi este păcat să nu o faceţi şi dumneavoastră, mai ales datorită succesului pe care îl puteţi obţine atât dumneavoastră, cât şi site-ul pe care îl deţineţi. Aveţi încredere în cunoştinţele pe care le-aţi dobândit pe parcursul timpului şi încercaţi să expuneţi aceste detalii şi publicului, prin scurte clipuri video.

0 Shares