Ce tip de mancare trebuie sa ii oferi pisicii tale?

Ce tip de mancare trebuie sa ii oferi pisicii tale?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de hranirea pisicii tale, s-ar putea sa te intrebi daca hrana pentru pisici umeda sau uscata – sau o combinatie a celor doua – este cea mai buna alegere pentru masa lor. Vom discuta in continuare atat despre mancare uscata pentru pisici, cat si de mancare umeda, pentru a descoperi beneficiile fiecarui tip de mancare, si pentru a va fi mai usir de ales mancarea ideala.

Mancare umeda pentru pisici – Beneficii

Stiati ca simtul mirosului unei pisici este de obicei cu 14 ori mai puternic decat cel al persoanei obisnuite, ceea ce face ca mirosul sa fie modul lor principal de interactiune cu mancarea? Hrana umeda pentru pisici ofera o aroma bogata, ceea ce este important pentru pisici pentru a-si stimula pofta de mancare. Mancarea umeda creste, de asemenea, aportul de apa al pisicii dvs., ajutand la mentinerea lor hidratata si sustinand o vezica si un sistem urinar sanatos.

Puteti alege mancare umeda, deoarece:

  • Ajuta la cresterea aportului de apa, daca aceasta este o preocupare;
  • Poate fi preferat de pisica ta.

Mancare uscata pentru pisici – Beneficii

In ceea ce priveste beneficiile pentru tine, mancarea uscata pentru pisici este convenabil de depozitat si daca o lasi in vasul de mancare al pisicii tale nu se va usca, acest lucru o face perfecta pentru pasunat.

Unele alimente pentru pisici uscate sunt, de asemenea, special formulate pentru a ajuta la controlul nivelului de tartru de pe dintii unei pisici, ceea ce inseamna ca poate ajuta la mentinerea unei bune sanatati orale.

Puteti alege mancare uscata, deoarece:

  • Poate fi proiectata pentru a ajuta la sustinerea sanatatii dentare;
  • Poate fi lasata afara ca pisica ta sa pasuneasca, deoarece nu se poate usca.

Atata timp cat mancarea pentru pisici pe care o alegeti este completa din punct de vedere nutritional, oricare dintre optiuni va furniza toti nutrientii esentiali de care au nevoie, astfel incat nu va trebui sa adaugati nimic altceva. Oricare ai alege, gustul alimentatiei pisicii tale este esential.

In cele din urma, atat mancarea pentru pisici uscata, cat si cea umeda are beneficiile sale, asa ca raspunsul la intrebarea „ar trebui sa hranesc mancarea umeda a pisicii sau mancarea uscata?” ar putea fi de fapt ambele.

Ii puteti oferi pisicii chiar si un regim alimentar umed si uscat pentru pisici, ceea ce numim hranire mixta. O combinatie de mancare completa umeda si uscata va oferi pisicii tale toate avantajele oferite de fiecare tip de mancare, precum o aroma bogata care sa le stimuleze pofta de mancare si creasta crocanta care ajuta la sustinerea sanatatii dentare.

Hranirea mixta, o dieta completa umeda si o dieta completa uscata inseamna ca nu trebuie sa sacrificati beneficiile unui tip de mancare de dragul celuilalt si puteti oferi pisicii dvs. varietate de textura si gust, in timp ce indepliniti toate nevoile lor.

Asadar, puteti sa ii oferiti pisicii dvs. atat mancare uscata cat si mancare umeda, insa daca doriti ca aceasta sa se bucure de toate avantajele fiecarui tip de hrana, ar fi ideal sa ii oferiti hrana mixta.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like