Ce faci cand ti se strica iPhone-ul

Ce faci cand ti se strica iPhone-ul

0 Shares
0
0
0

Fie ca este vorba despre un model de iPhone aparut in 2016 sau unul aparut recent, specificatiile tehnice ale acestora pornesc de la etalonul creat de Apple, iar problemele care pot aparea in folosirea lor sunt, de cele mai multe ori, asemanatoare. Solutiile care se impun, insa, pot diferi in functie de cat de modern este telefonul sau care este natura defectului aparut. De exemplu, in afara de adaugarea sticlei pe spatele dispozitivului, designul telefoanelor iPhone 8 Plus si iPhone 8 este in mare masura acelasi cu cel al modelelor care ii preced. Modificarile notabile sunt marcate de adaugarea optiunii de incarcare wireless, un procesor mai rapid si imbunatatirea caracteristicilor camerei si display-ului. iPhone 8 Plus si iPhone 8 au cea mai mare parte a hardware-ului intern asemanatoare cu cea a iPhone-ului X.

In acelasi timp, un model mai vechi de iPhone lansat in 2016, iPhone SE, inlocuieste cu succes iPhone 5S pentru utilizatorii care prefera un ecran mai mic. Ecranul de 4 inch, desi se aseamana destul de mult cu cel al iPhone-ului 5S, combina caracteristicile de ultima generatie ale iPhone 6S. Acesta are un procesor puternic A9 de 64 de biti si o camera de 12 Mpixeli cu ajutorul careia puteti realiza fotografii minunate si videoclipuri de 4k. Comparativ cu modelul 5S, iPhone SE ofera utilizatorilor o durata de viata mai lunga a bateriei si o viteza mai mare a semnalului Wi-Fi.

Si in cazul acestora, ca si in cazul altor modele, problemele care pot aparea pot fi rezolvate cu usurinta de specialistii din centrul nostru de reparatii, Service iPhone Bucuresti. Ce se intampla, de exemplu, in cazul in care telefonul iPhone pe care il aveti nu se deschide, oricare dintre cele trei modele mentionate ar fi in cauza si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru remedierea problemei?

In cazul in care doriti sa epuizati toate solutiile inainte de a aduce iPhone-ul la noi pentru remedierea problemei, ar fi bine sa eliminati una dintre urmatoarele cauze posibile. In primul rand, asigurati-va ca bateria este incarcata. De multe ori, chiar daca aveti impresia ca ati incarcat complet telefonul, este posibil ca din cauza unor defectiuni ale incarcatorului, ale cablului sau ale bateriei sa aveti surpriza acesta sa nu se fi incarcat. Asadar, merita sa verificati chiar si de trei ori inainte de a trece mai departe.

Urmatorul pas pentru a va asigura ca problema nu este una mai grava il reprezinta resetarea hardului. Acest lucru poate ajuta fie ca este vorba despre faptul ca telefonul nu porneste sau a ramas blocat, cu ecranul negru. Pentru acest lucru trebuie sa apasati in acelasi timp butoanele de pornire/oprire si pe cel acasa si sa le tineti astfel apasate pana in momentul in care pe ecran apare logo-ul Apple. In cazul in care problema nu a fost remediata nici dupa realizarea acestui pas, atunci va recomandam sa apelati la serviciile centrului nostru de reparatii pentru a fi sigur ca nu pierdeti date importante de pe dispozitiv si ca problema acestuia nu este una mai grava decat ati crede.

0 Shares
You May Also Like