Ce este radiofrecventa faciala?

Ce este radiofrecventa faciala?

0 Shares
0
0
0

In Romania si nu numai, exista foarte multe femei care nu sunt tocmai multumite de modul in care arata, asa ca isi doresc sa isi corecteze chipul sau corpul, motiv pentru care apeleaza la fel si fel de tratamente sau la fel si fel de interventii chirurgicale.

Ei bine, acesta este si motivul pentru care foarte multe doamne si domnisoare opteaza pentru tratamentul numit radiofrecventa chirurgiala.

De regula, doamnele si domnisoarele care opteaza pentru radiofrecventa faciala ce se realizeaza cu ajutorul unui aparat radiofrecventa, beneficiaza si de lifting fara chirurgie printre altele.

Femile care opteaza pentru un astfel de tratament mai beneficiaza si de stimularea elastinei si a colagenului, de reducerea barbiei duble, de reucerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor, de netezirea ridurilor si a liniilor de expresie, de sprancene mai ridicate si de pleoape mai ferme sau de diminuarea pliurilor nazo – labiale.

In ceea ce priveste radiofrecventa faciala trebuie mentionat faptul ca unda de frecventa radio strapunge straturile pielii si are trasata clar sarcina de a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare acolo unde se regasesc firbele de colagen.

Totodata trebuie precizat ca incalzirea locala are ca efect crearea unei contractii imediate a fibrei de colagen, iar in acelasi timp incalzirea locala stimuleaza metabolismul fibroblastelor, ceea ce duce la producerea rapida a unor noi fibre de elastina si colagen.

Tot referitor la acest tratament trebuie iarasi mentionat faptul ca in urma sa are loc contractia firbelor de colagen si regenerarea depozitelor de elastina si colagen, care confera elasticitate si fermitate pielii care va avea un aspect frumos si intinerit.

Prin contractia fibrelor de colagen se va obtine un efect rapid, iar prin refacerea depozitelor de elastina si colagen, se va avea garantia unor rezultate de lunga durata.

Asadar, acum ca am discutat si despre modul in care actioneaza aparatul de radiofrecventa, trebuie mentionat faptul ca femeile pot opta pentru doua sedinte pe saptamana timp de 4 saptamani, iar mai apoi pot opta pentru un tratament preventiv de o sedinta pe luna. In ceea ce priveste sedintele, acestea trebuie sa dureze undeva la 30 de minute pe toata fata.

Trebuie precizat faptul ca tratamentul de radiofrecventa faciala nu este indicat pentru femeile care sufera de epilepsie in primul rand. Nici pentru femeile care prezinta infectii acute ale pielii, herpes facial sau eczeme, ori pentru femeile insarcinate sau care alapteaza nu este indicat acest tratament.

Deasemenea, radiofrecventa faciala nu este indicata pentru femeile care au fost depistate in ultimii 5 ani cu cancer, sau pentru cele care au suferit interventii chirurgiale in ultimele 6 luni, la fel cum nu este indicata nici pentru femeile care au proteza sau placa metalica in orice zona a corpului.

Despre radiofrecventa faciala mai trebuie mentionat faptul ca este un tratament nedureros, si este totodata un tratament care ofera rezultate spectaculoase.

Femeile care isi doresc sa opteze pentru acest tratament trebuie sa opteze pentru un numar de 6-8 sedinte, care se pot repeta la 2-3 zile, pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune si sa fie de durata.

0 Shares
You May Also Like