De cate tipuri sunt frezele pentru pila electrica de unghii?

De cate tipuri sunt frezele pentru pila electrica de unghii?

0 Shares
0
0
0

Cu totii suntem constienti de faptul ca in ultimul deceniu s-a pus foarte mare pret pe imagine, iar din acest motiv, fiecare dintre noi ne dorim sa avem o imagine cu adevarat perfecta.

Pentru a crea o prima impresie placuta si pentru a avea o imagine perfecta, manichiura are un rol foarte important. Imaginati-va ca faceti cunostinta cu o persoana. Este firesc sa intindeti mana si sa va prezentati.

Atunci cand manichiura este perfecta, persoana respectiva va aprecia acest lucru si va considera ca puneti mare pret pe imagine. Cand manichiura nu este perfecta, si arata dezastruos, veti lasa impresia ca nu va pasa de aspectul fizic, si ca nu puneti pret pe imagine.

Daca vreti sa aveti o manichiura perfecta, trebuie fie sa mergeti la salon, fie sa va faceti acasa manichiura. Daca alegeti aceasta solutie, aveti nevoie de un kit profesional pentru unghii. Este insa foarte important ca in afara de lampa uv, si celelalte produse, sa stiti sa va alegeti frezele pentru pila electrica, acestea usurand foarte mult munca.

In continuare vom discuta despre frezele care sunt ideale pentru pilele electrice, si veti intelege ce trebuie sa alegeti in cele din urma. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa ramaneti alaturi de noi, si sa cititi acest articol pana la final.

Freze de diamant si safir

In momentul in care vine vorba despre alegerea unor freze pentru pila electrica, ne gandim mai intai de toate la frezele din diamant si safir. Acestea reprezinta fara doar si poate, o alegere foarte buna pentru modelarea unghiilor naturale.

Probabil doriti sa va intrebati daca exista diferente intre ele, si daca da, care ar fi acestea. O asemenea intrebare este cat se poate de fireasca, mai ales atunci cand doriti sa va faceti acasa manichiura si pedichiura, si habar nu aveti in materie de pile electrice pentru unghii, ce sa alegeti.

Ei bine, frezele cu safir sunt mai fine decat frezele cu diamant, sunt mai moi si mai delicate. Cu ambele tipuri de freze insa, aveti posibilitatea de a va indeparta pielea groasa de pe picioare, puteti de-asemenea sa va indepartati si bataturile si sa indepartati micoza de la unghii (care le ofera un aspect usor galbui).

Freze de titan si carbid

O alta optiune super interesanta de luat in considerare atunci cand a veti nevoie de freze pentru pila electrica de unghii, este reprezentata de frezele din carbid si titan. Va puteti indrepta de exemplu atentia spre capete de freza titan t30, care sunt realizate din material de calitate superioara.

Acestea sunt fabricate prin pricedura digitala, si nici macar in momentul in care indeparteaza materialele foarte rezistente si materialele acrilice sau gelul de pe unghii, nu isi pierd din rigurozitate.

Acesta este si motivul datorita caruia, in foarte multe saloane de manichiura si pedichiura veti intalni astfel de instrumente, care reprezinta cea mai buna optiune si pentru pielea foarte intarita, dar si pentru a modela unghiile.

Freze ceramice

In saloanele de top veti intalni manichiuriste care vor utiliza doar astfel de freze pentru pila electrica, acestea fiind foarte utile. Au o greutate mai mica, si au avantajul de a proteja mainile si incheieturile foarte bine in timpul utilizarii.

Aceste freze ceramice sunt usor de utilizat, sunt placute atat de catre manichiuriste cat si de catre cliente, si cu siguranta merita sa se regaseasca in fiecare salon de manichiura si pedichiura. In plus, pot fi alese si pentru acasa, de catre femeile care isi fac pe cont propriu manichiura si pedichiura.

Asadar, acestea sunt tipurile de freze spre care va puteti indrepta atentia atunci cand aveti de gand sa va faceti manichiura pe cont propriu, acasa.

0 Shares
You May Also Like