Boxe de raft sau boxe de podea?

0 Shares
0
0
0

Tinerii pasionati de muzica si care adora sa asculte muzica foarte tare, trec mereu pragul magazinelor care comercializeaza boxe ieftine pentru a vedea care sunt cele mai noi produse aparute pe piata.

Ei bine, magazinele de specialitate comercializeaza atat boxe de raft cat si boxe de podea, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea despre ce este vorba.

Asadar, daca ai si tu nevoie de boxe pentru acasa sau pentru a le folosi in alte scopuri, trebuie sa ai raspuns pentru urmatoarele intrebari, pentru a stii spre ce tip de boxe trebuie sa te orientezi.

  1. Cat spatiu liber ai la dispozitie?
  2. Ai de gand sa construiesti un sistem surround sau iti este mai mult decat suficient doar de un sistem stereo?
  3. Ai de gand sa construiesti un sistem surround pe viitor?
  4.  Iti doresti sa te bucuri de basa emis de boxe sau intentionez sa cumperi si un subwoofer care sa realizeze management-ul bass-ului pentru boxele tale?
  5. Cati bani iti permiti sa cheltuiesti pentru alegerea boxelor?

Ei bine, referitor la spatiu trebuie precizat ca in orice incapere, se integreaza mult mai usor boxele de raft decat cele de podea. Amplasate pe rafturi, boxele nu te vor incurca, iar spatiul de la nivelul solului il vei putea folosi intr-un mod cat mai folositor.

In cazul in care planifici upgrade-ul, atunci cu siguranta ai nevoie de boxe de raft, pentru ca intr-un sistem surround iti va fi necesar si un subwoofer care este responsabil de managementul bass-ului, in timp ce mediile si inaltele boxelor de raft vor fi perfecte pentru obtinerea acelui surround excelent.

Nu este necesar un woofer inclus in boxele de podea intr-un sistem surround, pentru ca fara doar si poate experienta traita ar fi una neplacuta, si s-ar auzi bazaituri urate. Deci, ideal ar fi sa optezi pentru boxe bookshelf.

Daca iti doresti un sistem de auditi exclusiv stereo, ar fi indicat sa optezi pentru boxe de podea, de cea mai buna calitate, care sa aiba si drivere bune.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont este bassul, asa ca trebuie sa stii daca iti doresti bass din boxe sau din subwoofer. Daca iti permite spatiul atunci poti opta pentru un subwoofer, insa in cazul in care nu ai suficient de mult spatiu, atunci poti alege boxe de podea care sa aiba un bass foarte puternic, incat sa fii multumit.

In cazul in care nu vrei sa iti bati prea mult capul cu alegerea boxelor, atunci poti opta pentru un set de Boxe active cu bluetooth Temeisheng DP-284BT, USB, care sunt suficient de performante si de puternice pentru a face fata tuturor cerintelor tale.

Cel putin in acest fel nu vei mai pierde timp sa stabilesti ce tip de boxe vrei. Depinde foarte mult totul de asteptarile pe care le ai, insa un astfel de set de boxe, va fi pe placul tau, indiferent de ce asteptari aveai inainte. Specificatiile tehnice ale boxelor te vor convinge.

0 Shares
You May Also Like