Care sunt avantajele castilor bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Avantajul castii supra-aurice, de obicei, ofera un sunet de o calitate mai buna. Cu toate acestea, acest tip de casca este mai greu si nu este intotdeauna potrivit pentru alergare. Intr-adevar, arcul care se sprijina pe partea superioara a urechii poate deveni incomod in timpul unui efort prelungit.

Ca sa nu mai vorbim de caldura simtita la nivelul urechilor. Caldura care este insotita in mod natural de transpiratie. Si lucrurile se pot inrautati. Pernutele trebuie sa se termina schimbe devreme sau mai tarziu pentru a nu fi distruse in urma contactului cu transpiratia.

In opinia noastra nu sunt ideale pentru cei care doresc sa faca sport ascultand muzica. Pe de alta parte, pot fi folosite in camera. De asemenea exista numeroase de perechi de casti bluetooth pentru sport.

Mai potrivit, castile sunt mai usoare si mai discrete. Ele sunt, de asemenea, mai confortabile cu conditia sa se opteze pentru un model care se potriveste bine in ureche. Castile dedicate sunt, de asemenea, mai puternice. Partile lor din silicon sunt mai rezistente la transpiratie si, mai presus de toate, ele sunt usoare, ieftine si interschimbabile. De asemenea, cablurile sunt intarite pentru a rezista oricarui factor exterior.

Monster iSport – Acest lucru este verde! . Muzica si vocea se bucura de o redare excelenta, cu putere si cu claritate. Fara a impinge volumul la maxim, sportivul este perfect izolat de zgomotul exterior.

Meritul vine de la varfuri si aripioare,  care sunt, cu siguranta, cele mai confortabile, si care se aseaza perfect in cavitatea urechii. De asemenea bateria poate dura pana la 5 ore si jumatate. Cel putin, cache-ul de silicon care duce la usb ar fi meritat putin mai multa atentie. Pentru restul: lumina verde ofera un design placut.

Jaybird Bluebuds XCondensed, un model usor, iar aspectul prototipului prezinta o estetica foarte placuta. Trecand peste urechea stanga, pe sub urechea dreapta, cablul ofera sportivului un anumit stil. In ceea ce priveste aripioarele, care ar trebui sa fie scurte, castile sunt dimensionate corect si aluneca usor in pavilion.

Cu toate acestea, daca ascultati muzica pe o durta indelungata, va fi necesar sa faceti pauze din cand in cand. Bateria nu este foarte buna, iar la un volum mediu, se ajunge la un numar frumos de 8 ore. JayBird realizeaza acest lucru fara a sacrifica calitatea sunetului, care este, de asemenea, plug-in. In cele din urma, cutia rigida de transport este foarte mult apreciata.

Acest pachet prezinta: mai putine butoane de comanda. Castile sunt frumoase si discrete pentru a fi purtate zilnic.

Finisajul de argint al castilor, dar si comenzile, sunt la fel de placute pentru ochi cat si pentru atingere. De la butoane la carcasa, el emana calitate. Sunetul este perfect echilibrat. Puse in jurul gatului, acestea sunt purtate ca un guler.

Nu este nevoie sa le dezactivati, sunetul este taiat direct de indata ce nu detecteaza urechea. Acest lucru este practic pentru a pastra bateria incarcata. De asemenea, trebuie sa stiti ca este dificil sa le plasati in urechi fara a crea disconfort.

0 Shares
You May Also Like