Vacanta de vis in Mauritius?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care iti doresti sa pleci in concediu insa nu ai un buget foarte mare la dispozitie, atunci cu siguranta te poti gandi sa optezi pentru o vacanta in Grecia sau in Bulgaria, pentru ca stim cu totii ca in aceste tari exista statiuni unde nu ai nevoie de foarte multi bani de cheltuiala pentru o vacanta decenta.

In conditiile in care insa iti doresti o vacanta de neuitat, atunci te poti gandi foarte serios sa optezi pentru o vacanta in Insulele Mauritius, care sunt situate in estul sudic al continentului African, la o distanta de 500 de mile marine de Madagascar, chiar in Oceanul Indian.

Exista in prezent in Romania mai multe agentii de turism care au oferte Mauritius, asa ca in cazul in care iti doresti o vacanta intr-o destinatie de vis, cu siguranta te poti gandi si la Insulele Mauritius.

Optand pentru o vacanta in Insulele Mauritius te vei bucura de cele mai bune plaje cu nisip alb si fin, care se regasesc in partea estica.

Fireste, vei putea sa iti petreci timpul si altfel, nu doar la plaja, astfel ca vei putea incerca una dintre atractiile acestei insule, care o reprezinta safariurile de pe coasata de vest, intr-un parc natural care poarta denumirea de Yemen Parc, si care se intinde pe o suprafata de 4500 hectare de teren.

Optand pentru un safari aici, vei putea admira zebre, maimute, antilope sau cerbi, dar si panorame cum doar la tv pot vedea.

Vei putea practica si scuba divingul daca iti place sa practici acest sport, vei putea deasemenea sa vezi si delfinii care se apropie foarte mult de coaste, si vei putea opta pentru o plimbare cu o barca de mare viteza pe ocean, sau vei putea deasemenea sa optezi pentru o croaziera de lux pe Oceanul Indian.

Asadar, dupa cum se poate observa, Insulele Mauritius pot sa reprezinte o destinatie ideala de vacanta pentru tine in conditiile in care ai un buget mare, si iti permiti orice vacanta de lux.

Alegand sa te relaxezi intr-o vacanta de vis, cu siguranta va trebui sa te cazezi si la un hotel de vis, asa ca te poti orienta de exemplu spre Hotel Maradiva Villas Resort & Spa 5*, care fara doar si poate, iti ofera cele mai bune conditii pe toata durata sejurului.

Chiar si amplasarea hotelului este una foarte buna, dat fiind faptul ca acesta se gaseste pe plaja Flic en Flac, la o distanta de doar 8 km de Parcul Natural Casela, si la doar 11 km distanta de clubul de golf Tamarina.

Hotelul dispune de room service, serviciu de transfer, receptie deschisa 24/24, 7/7, sala de fittness, centru de wellness, masaj, piscina in aer liber, plus o multime de alte facilitati.

Asadar, optand pentru Insulele Mauritius care reprezinta o destinatie de vis, si cazandu-te la un asemenea hotel care iti ofera facilitati de vis, cu siguranta poti spune ca vei trai o experienta de neuitat, si vei avea parte de o vacanta de vis.

0 Shares
You May Also Like