Sfaturi inainte de a cumpara o masina de tocat carne

Sfaturi inainte de a cumpara o masina de tocat carne

0 Shares
0
0
0

O masina de tocat carne este un instrument cu adevarat practic, deoarece permite oamenilor sa tina evidenta calitatii produselor pe care urmeaza sa le consume.

Si, atunci cand cumparati carne de vita macinata direct, riscati sa fie de calitate scazuta, deci este dificil de prezis care va fi rezultatul final.

S-ar putea sa credeti ca sunt tipice macelarilor, dar faptul ca tocatoarele interne au aparut la preturi foarte accesibile a crescut vertiginos vanzarile acestui mic aparat.

Cum functioneaza o masina de tocat carne

 Masina de tocat carne electrica nr. 32 Brillo este potrivita atat pentru utilizari in domeniul alimentatiei publice, cat si pentru acasa.

O masina de tocat carne traditionala este o ustensila de bucatarie constand dintr-un arbore spiralat care, pe masura ce se misca printr-o parghie conceputa pentru astfel de scopuri, impinge carnea intr-o serie de lame care au forma unei elice, astfel incat, in cele din urma, sa fie taiata prin gaurile dispozitivului.

In zilele noastre procedura a devenit mult mai simpla, odata cu sosirea modelelor electrice la care ar trebui sa puneti doar carnea si sa o lasati sa faca diferite tipuri de grosime in taieturi.

Cumpararea unei masini de tocat carne – aspecte de luat in considerare

Atunci cand cumparati o masina de tocat carne exista o serie de aspecte de luat in considerare, in special din perspectiva a ceea ce se va face cu masina de tocat odata ce a fost achizitionata, fie pentru uz comercial, la domiciliu, sporadice, printre aceste aspecte se numara:

1. Pretul

In functie de pretul produsului variaza in capacitatile sale, totul va depinde de bugetul alocat pentru acesta si, desigur, de masina pe care doriti sa o cumparati. Exista masini de tocat carne ieftine care costa pana intr-o uta de lei sau mai putin, acestea sunt modele destul de rudimentare si de baza, aproape intotdeauna manuale, dar destul de conforme in elementele de baza.

Pe masura ce preturile cresc, puteti obtine modele de pana la 1000 lei, desi in intervalul de 100-500 ron exista modele electrice mai modeste, dar cu unele implementari si mai multe tipuri de lame, pe care posibilitatea de a taia alte lucruri in afara de carne, cum ar fi legumele, nucile, branzeturile, unele au implementari necesare pentru a face paste, cookie-uri, printre altele.

Printre cele mai scumpe sunt modelele capabile sa toca pana la doua kilograme de carne pe minut, concepute mai mult spre zona comerciala.

2. Tipuri de taietura

In functie de cantitatea de utilizare care va fi data, puteti alege intre cele doua tipuri de baza de tocatoare, pe de o parte exista celemanuale, care functioneaza mai ales cu manivele, in timp ce persoana o intoarce impinge carnea spre lamele care sunt responsabile pentru efectuarea lucrarii.

Pe de alta parte, exista tocatoarele electrice, pot avea mai multe viteze si exista chiar si cele cu treapta de marsarier pentru a evita orice tip de blocaj, sunt usor de utilizat, dar este mai complicat sa urmariti viteza de tocare, deoareceexista unele care au prea multa putere si poate ca nu este ceea ce cauta utilizatorul.

0 Shares
You May Also Like