Prima conditie pentru o vacanta la mare reusita

Prima conditie pentru o vacanta la mare reusita

0 Shares
0
0
0

Ma numar printre persoanele care prefera marea in detrimentul muntelui. Imi place apa, imi place soarele si ador sa imi afund picioarele in nisip fin. Este una dintre cele mai placute senzatii pentru mine. Dar atunci cand vine vorba de o vacanta la mare exista o conditie esentiala pentru ca acea vacanta sa fie una reusita: camera cu vedere la mare.

Da, acest gen de camere sunt uneori mai scumpe atunci cand exista in cadrul hotelului si camere fara vedere la mare. De regula, cele cu vedere sunt la ultimele etaje atunci cand sunt pozitionate printre alte hotele care obstrucționează vizibilitatea.

Dar exista hoteluri amplasate in locatii mai putin aglomerate si care pot oferi turistilor privelisti minunate pe tot parcursul zilei. Da, acolo este locul meu!

Anul trecut am ales un sejur in Thassos, o statiune greceasca pe care ne doream foarte mult sa o vizitam. Atat Paralia Katerini, cat si Halkidiki ne-au lasat impresii bune dupa sederea noastra acolo si eram curioasi daca se ridica si Thassos la acelasi nivel.

Este adevarat ca fiecare statiune are acel ceva al ei si ca vei gasi intotdeauna un lucru special. Este si cazul statiunilor grecesti pe care daca le vizitezi vei descoperi ca fiecare dintre ele ascunde lucruri nemaipomenite.

Din pacate, primele doua sejururi in Grecia au fost mai spontane si nu am reusit sa ne rezervam din timp o camera cu vedere la mare, toate fiind ocupate. Acesta este si dezavantajul lor, acela ca se ocupa primele datorita acestui aspect. Insa atunci cand am mers in Thassos am avut grija in mod special de acest lucru.

Si chiar am gasit o camera cu o vedere superba. Pe mine, personal, imaginea unei intinderi de apa ma linisteste foarte mult. Mi-am baut cafeaua aproape in fiecare dimineata meditand in timp ce urmaream valurile de pe balcon.

Serile, din nou, sunt magice pentru ca auzi si vezi cum se agita marea. Absolut in fiecare moment al zilei poti sa iesi pe balcon si sa te bucuri de aceasta priveliste. Iar pentru mine, privelistile montane nu le vor egala niciodata pe cele de la mare.

0 Shares
You May Also Like