De ce sa iti pui termopane?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care iti alegi usile si ferestrele pentru noua ta casa, in mod evident nu vei opta pentru cele clasice din lemn, ci iti vei indrepta atentia spre usi si ferestre termpoane care sunt mult mai utile si mai cautate decat cele clasice din lemn.Trebuie insa sa stii faptul ca nu toate geamurile si usile termopane sunt la fel de performante, iar deosebirile dintre unele si altele de obicei sunt date de catre acele proprietati tehnice ale profilelor.

In ciuda faptului ca toate firmele de profil din acest domeniu se lauda ca au cele mai de calitate usi si geamuri termopane, va trebui sa iti alegi o firma renumita, si recomandata de cat mai multa lume, in cazul in care nu vrei sa ai nevoie de reparatii termopane la scurt timp dupa ce acestea ti-au fost montate.

Deja de foarte multa vreme, toata lumea opteaza pentru aceste ferestre si usi, astfel ca acestea au devenit o necesitate, nicidecum un lux.

Daca stai sa te gandesti si sa analizezi situatia, vei constata ca se merita sa investesti in usile si ferestrele termopane, deoarece acestea vor pastra cu pana la 40 % caldura in casa, fata de acele ferestre si usi clasice din lemn.

Aceste ferestre si usi termopane, vor asigura casei tale atat o izolare termica buna cat si o izolare fonica aproape totala. Trebuie insa sa stii ca pentru a te bucura de aceste avantaje, nu ai nevoie doar de calitatile superioare ale profilelor, ci ai nevoie si de o lucrare executata perfect, sau aproape de perfectiune.

Dupa cum am mai spus, va trebui sa ai grija la firma pe care o vei alege pentru a-ti fabrica usile si ferestrele, si totodata pentru a ti le monta, pentru ca dupa cum bine se stie, pe piata se pot gasi o multime de astfel de firme.

Se pot gasi firme care sa iti poata fabrica usile de o calitate superioara, iar monarea acestora sa fie perfecta, pe cand se pot gasi si alte firme, care sa nu ofere produse de aceiasi calitate, si nici montarea lor sa nu fie de o calitate superioara.

Cu siguranta daca vei opta pentru o astfel de firma, dupa o perioada nu foarte indelungata de timp, va trebui sa cauti un specialist sau o firma specializata in reparatia termopanelor, pentru a-ti repara usa sau ferestrele.

Se poate intampla ca usa sa scartaie sau sa agate tocul in momentul in care se deschide, sau chiar si sa apara probleme la iala.

Au fost semnalate o multime de cazuri in care cei care detin usi termopane, nu au mai putut sa isi inchida usa cu cheia, astfel ca au trebuit sa isi cumpere un zar nou sau o iala noua.

In ciuda faptului ca aceste usi si ferestre sunt mai scumpe decat cele clasice din lemn, si chiar si reparatiile lor sunt mai costisitoare decat ale acelora anterior mentionate, cu siguranta este mult mai rentabil sa iti alegi acest tip de tamplarie, decat cel clasic din lemn. Pe langa calitatea superioara, acestea au si un aspect estetic superior acelora din lemn.

0 Shares
You May Also Like