De unde iti faci rost de bani?

De unde iti faci rost de bani?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta pentru cei mai multi oameni, traiul din tara noastra este destul de greu, astfel ca abia le ajung banii de la o luna la alta pentru a supravietui.

In  zilele noastre foarte multa lume are probleme de ordin financiar, si nu pentru ca refuza sa mearga la munca, ci pur si simplu pentru ca salariile pe care le castiga sunt foarte mici, iar cheltuielile pe care le au sunt mari.

Sunt foarte multe cazuri in care o persoana, sau chiar si o familie, sa nu se descurce cu banii de la o luna la alta pentru ca nu le mai raman suficienti bani pentru mancare, dupa ce si-au platit cheltuielile lunare (gaz, curent, apa, cablu tv, internet, telefon, etc).

Este extrem de neplacut si de jenant sa ceri bani cu imprumut in fiecare luna de la familie sau de la prieteni, motiv pentru care atunci cand iti vei dori sa faci rost de bani pana in momentul in care in cont iti va fi virat salariul, vei alege alte surse din care sa te imprumuti.

Cei mai multi oameni aleg sa se imprumute de la acele Institutii Financiare Nebancare, care fac tot felul de oferte oamenilor pentru a-i convinge sa se imprumute de la ei.

O multime de oameni aleg aceasta varianta, insa gresesc foarte mult datorita faptului ca dobanda pe care o fixeaza o astfel de institutie in cazul unui imprumut este uriasa. Au fost cazuri in care anumite persoane au achitat dublul sumei imprumutate.

Multa lume nu mai tine cont de acest aspect si alege sa se imprumute dintr-un astfel de loc deoarece pot sa obtina banii inca din prima zi in care au solicitat impumutul, astfel ca nu mai tin cont de faptul ca vor avea de platit o suma foarte mare pentru a scapa de datorie.

Sunt in schimb alte persoane care aleg sa isi vanda o parte din bunurile pe care nu le mai folosesc. Cei mai multi isi vand televizoarele, telefoanele, tabletele, laptopurile.

Ei bine, nici aceasta stragegie nu este una corecta pentru ca pe moment iti faci rost de banii de care ai nevoie, dar daca stai sa te gandesti, obiectele pe care tocmai le-ai vandut, nu mai poti sa le recuperezi. Acesta este cel mai bun motiv pentru care tu sa nu iti vinzi bunurile pe care le-ai cumparat muncind din greu.

Daca tot vrei sa faci rost de bani, cauta o casa de amanet pentru ca acolo se fac si tranzactii de tipul amanet electronice, si iti poti amaneta obiectele si bunurile de care consideri pe moment ca te poti lipsi.

Cu siguranta aceasta idee este una mult mai buna decat sa iti vinzi bunurile, pentru ca in momentul in care te prezinti la casa de amanet pentru a-ti achita datoria, iti vei putea recupera si bunurile.

Daca ai de gand sa faci acest pas, trebuie sa stii ca intre tine si societatea respectiva se va incheia un contract de amanet, valabil o perioada de maxim 30 de zile, insa care se poate prelungi.

0 Shares
You May Also Like