under over

Pariu Under/Over

0 Shares
0
0
0

Daca alte strategii precum martingale sau procente, sunt extrem de cunoscute peste tot in lume si, de asemenea foarte jucate, strategie ce urmeaza sa v-o prezint, si anume under/over, este mai putin intalnita in randul pariorilor, si este abordata doar de cei cu o experienta vasta in lumea pariurilor, dar si mult timp liber. Acest tip de pariere este unul destul de complicat, pentru ca, echipele alese trebuiesc urmarite pe toata durata sezonului, de asemenea jucatorii care obisnuiesc sa marcheze destul de des trebuiesc si ei urmariti.

under over

Sporturiile preferate pentru under/over

Acest model de strategie, este abordat de obicei, intr-o proportie de peste 70% la meciuriile de fotbal, insa, restul de 30% la suta se orienteaza spre alte sporturi precum hochei pe gheata, tenis, baschet sau handbal.
Daca in cazul fotbalului, cel mai intalnit tip de pariu este under/over 2.5 goluri, in cazul celorlalte sporturi difera destul de mult de la meci la meci. In cazul hocheiului pe gheata sunt jucate foarte des cotele de la sub/peste 5,5 goluri, dar, in cazul celorlalte sporturi, valoarea de under si over este aleasa in functie de scoruriile obtinute de echipele combatante in meciurile anterioare, diferenta de la campionat la campionat fiind foarte mare.

Spre exemplu in cazul baschetului, in NBA, cel mai popular campionat de baschet din lume, valoarea under si over se situeaza undeva pe la 200 de puncte, iar in Europa majoritatea campionatelor au under/over in jurul valorii de 150 puncte. Pentru tenis, valorile de under si over au media la 20 de puncte, cazurile particulare fiind date de modul in care servesc jucatorii sau diferenta de valoare dintre ei. Si in cazul handbalului povestea e cam aceeasi, valorile de under si over fiind in jurul a 50 de goluri.

Strategia under/over combinata

Strategia under/over este aplicata foarte mult si in combinatie cu celebrul sistem de joc martingale. Astfel ca pariorul mizeaza foarte mult pe meciuri cu cote de 1.1-1.3 de la under 3,5 goluri si over 1,5 goluri, cote valabile pentru meciuriile de fotbal. Asadar, din mai multe cote cumulate, se obtine cursul final de 2 necesar strategiei martingale.

Alegerea echipelor pentru under/over 2.5

In general e bine sa jucam over la meciurile in care sunt implicate echipe foarte ofensive, care obisnuiesc sa marcheze meci de meci, precum Barcelona, Real Madrid, Mancherster City sau PSG, pentru under orientandu-ne pentru echipele cu un stil foarte defensiv de joc, si care nu marcheaza foarte des precum CSMS Iasi, Brescia (Italia 2) sau Ajaccio GFCO (Franta 2).

0 Shares
You May Also Like