Introducerea Discover pe aplicatia Snapchat

Introducerea Discover pe aplicatia Snapchat

0 Shares
0
0
0

Cei de la Snapchat au celebrat intotdeauna modurile prin care tu si prietenii tai puteti vedea lumea. E distractiv sa experimentezi noile perspective prin Snaps, Povesti si “Povestea noastra” – our story, toate disponibile pe Snapchat. Pentru angajari studio Angels of love, intra pe site-ul Angelsoflove.ro!

In ziua de astazi, cei de la Snapchat introduc noua facilitate pe nume Discover. Snapchat Discover este o noua modalitate de a explora povestile diferitelor echipe editoriale.

Este un fel de rezultat al colaborarii dintre liderii la nivel global ai pietei media, ce au construit un format de “storytelling” ce pune povestea pe primul loc. Asta nu este “social media”.

Companiile de social media ne spun practic ce sa citim, bazandu-se pe datele cele mai recente sau cele mai populare. Cei de la Snapchat, vad lucrurile diferit. Ei se bazeaza pe editori si pe artisti, nu pe click-uri si pe share, pentru a determina ce este intr-adevar mai important.

Discover este diferit prin faptul ca a fost creat pentru persoanele creative. Mult prea des, artistii sunt fortati sa se acomodeze cu noile tehnologii, pentru a-si putea distribui munca sau creatia. De data asta, cei de la Snapchat au creat tehnologia care ajuta arta: fiecare editie include fotografii pe intregul ecran (full screen) precum si videoclipuri.

Discover este ceva nou, dar in acelasi timp este familiar. Asta deoarece partea de “Stories” din nucleul sau are un inceput, un mijloc si un sfarsit, in asa fel incat editorii pot pune fiecare lucru in ordine.

Fiecare editie este reimprospatata dupa 24 de ore, deoarece stirile de azi, vor fi istorie maine. Discover e fun si foarte usor de folosit. Trebuie doar sa executi “tap” pentru a deschide o editie, swipe left pentru a face browsing pe snap-urile disponibile si swipe up pe un snap in sine, pentru mai multe informatii. Fiecare canal iti aduce ceva unic, o surpriza zilnica minunata!

Reclamele pe Snapchat.

De curand, cei de la Snapchat au introdus reclamele in categoria “Recent Updates”, pentru snapchatterii din Statele Unite.

Este pentru prima data cand Snapchat face acest lucru, deoarece este pentru prima data cand sunt platiti efectiv sa puna continut in acea zona.

Utilizatorii probabil ca se vor simti putin ciudat la inceput, nefiind obisnuiti cu prezenta unui astfel de continut acolo, dar cei de la Snapchat sunt siguri ca acestia se vor acomoda, in timp.

Cele mai bune reclame iti vor spune de fapt mai multe lucruri despre topicurile care te intereseaza cu adevarat.
Unele companii petrec destul de mult timp pentru a colecta date despre tine, despre preferintele, obiceiurile, hobby-urile tale. Produsul pe care cei de la Snapchat il lanseaza astazi, este de fapt mult mai simplu.

O reclama va aparea in Recent Updates din cand in cand, iar tu poti alege daca doresti sa o vizualizezi sau nu. Asa ca nu te va incurca cu nimic, fereastra de chat in sine nu va fi afectata cu nimic de prezenta acestor reclame. Reclama oricum va disparea dupa 24 de ore (dupa ce ai vizualizat-o), exact ca stories-urile.

0 Shares
You May Also Like