Ce inseamna capacitate de stocare?

Ce inseamna capacitate de stocare?

0 Shares
0
0
0

Exista firme care se ocupa de comercializare rafturi metalice noi dar si second hand.

Acest articol va prezinta modul in care se aleg rafturile metalice si face referire la atentia ce trebuie acordata informatiilor pe care le primiti de la comercianti atunci cand cumparati rafturile.

Va vom vorbi si despre aspectele care au legatura cu greutatea pe care o poate sustine un raft pentru ca in ultima vreme sunt foarte multe anunturi care fac referire la rafturi care pot sustine gretati foarte mari si informatii care sunt total eronate asa cum veti vedea in explicatiile de mai jos.

Capacitatea de stocare variaza si in fuctie de marimea si tipul de picioare si traverse si de configuratia elementelor precum si de tipul de rafturi si de alti factori. E necesar sa gasiti acesti producatori sau vanzatori de la care sa cumparati si de la care sa va informati cu privire la puterea de stocare.

De asemenea, un raft poate sa aiba si placute care sa mentioneze capacitatea de stocare dar aceasta nu e o regula Daca placutele lipsesc va trebui sa va asigurati ca la cumparare veti primi si un certificat care sa ateste faptul ca sarcina pe care o poate sustine un raft este cea pe care va comunicat-o furnizorul.

Capacitatea de stocare pentru rafturile metalice variaza si in functie de configuratie si de partile componente pe care
le are un raft.

Traversele si picioarele au capacitati variate de stocare care depind de marimea si de tipul de rafturi. In cazul in care tinem cont de aspectele precum multitudinea de modele si configuratii care pot sa fie realizate va rezulta si o gama vasta de capacitati de depozitare.

Un raft care este configurat cu distante mari intre picioare sau intre traverse poate sa aiba o capacitate de stocare mai mica spre deosebire de unul care are spatii mici. Pentru ca sistemul de rafturi sa fie asigurat este recomandat sa respectati limitele impuse pentru greutate pe care le-ati primit de la furnizor.

Capacitatea de stocare este in stransa legatura cu tipul de rafturi. Sunt mai multe moduri in care poate fi configurat un raft si sunt mai multe tipuri de rafturi.

Este bine ca inainte sa cumparati rafturile sa discutati cu producatorul sau cu furnizorul acestor rafturi si sa cereti informatii despre greutatea maxima admisa de fiecare tip de raft pentru a putea determina care este raftul care va va fi util.

Informatiile cu privire la greutatea maxima pe care un raft o poate sustine vor fi oferite de catre furnizori si iau in calcul greutatea distribuita uniform pe rafturi precum si o serie de conditii optime pentru interiorul depozitului. Sarcinile care sunt distribuite neuniform vor crea efectul de sarcina mai grea.

Locatiile care sunt sensibile la activitati seismice au alte capacitati de stocare.

Inainte de a cumpara un raft care in mod teoretic are capacitatea de a sustine greutati foarte mari pe nivele va trebui sa va consultati cu furnizorul si sa va asigurati ca veti primi in scris dovada acestei capacitati de stocare sau va trebui sa determinati cine este producatorul rafturilor si sa discutati cu acesta in ceea ce priveste sarcina ce poate fi sustinuta pe nivel.

0 Shares
You May Also Like